1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Switched to Laucher Pro Home Screen

Discussion in 'Android Devices' started by Agent Jones, Jul 2, 2010.

  1. Agent Jones

    Agent Jones Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    354
    Joined:
    Oct 9, 2009

    Oct 9, 2009
    354
    73
    53
    I love the laucher pro home screen however i not have acces to my HTC widgets. i really just want the 9 person favorite widget, htc clock, and the radio widgets (4g, wifi, bluetooh, and gps) any way i can add this?
     

    Advertisement

  2. newone757

    newone757 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    356
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    356
    134
    68
  3. supaumar

    supaumar Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    91
    Joined:
    Jun 9, 2010

    Jun 9, 2010
    91
    24
    18
    a
    a
    aaaaaaaaaaaaaa
     
  4. Agent Jones

    Agent Jones Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    354
    Joined:
    Oct 9, 2009

    Oct 9, 2009
    354
    73
    53
    thanks...4g is the one i really want. i found a bluetooth and wifi one in the setting screen.
     
  5. wase4711

    wase4711 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    801
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    801
    157
    93
    outside chicaago
    Here ya go Agent Jones..
    Happy 4th of July!
     

    Attached Files:

  6. Agent Jones

    Agent Jones Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    354
    Joined:
    Oct 9, 2009

    Oct 9, 2009
    354
    73
    53
    dude your rock!!! thanks!!!
     
  7. wase4711

    wase4711 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    801
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    801
    157
    93
    outside chicaago
    my pleasure..hope others find use for it too..
     
  8. Gophert

    Gophert Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    50
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    50
    10
    18
    Nashville
    switchpro widget ($1) now has all the controls included 4G. I use it with launcherpro
     
  9. UrbanMuppet

    UrbanMuppet Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    No longer a contributing member as I was bashed by a moderator for providing helpful answers to topics.
     
  10. Spydertrader

    Spydertrader Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Jun 25, 2010

    Jun 25, 2010
    9
    1
    6
    Thanks for this great addition. One question for you: How can I alter this widget to choose between having the description below the icon or no description below the icon (current form)?

    Thanks again for the widget.

    - Spydertrader
     
  11. wase4711

    wase4711 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    801
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    801
    157
    93
    outside chicaago
    the way that widget was compiled is the only way it can be displayed, that I know of..
     
    Spydertrader likes this.
  12. RaiseUp151z

    RaiseUp151z Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    200
    Joined:
    May 23, 2010

    May 23, 2010
    200
    32
    43
    Thanks! really needed it..

    is there anyway you would have the GPS widget? The widget from beautiful widget doesn't show it's active ...only the pop menu to turn on.
     
  13. RaiseUp151z

    RaiseUp151z Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    200
    Joined:
    May 23, 2010

    May 23, 2010
    200
    32
    43
    are you using launcherpro? Press Menu > Preferences > Appearance Settings > Hide Icon Labels
     
    Spydertrader likes this.
  14. Spydertrader

    Spydertrader Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Jun 25, 2010

    Jun 25, 2010
    9
    1
    6
    Thank-you for the reply.

    Yes. I can do as you suggested, but this specific Widget has no Icon Label. I wondered if it was possible to set a label (or turn off a label if one didn't want a label) within the widget itself.

    - Spydertrader
     
  15. wase4711

    wase4711 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    801
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    801
    157
    93
    outside chicaago
    sorry, no icon label in it!

    and, no, I dont have the matching GPS widget; I actually prefer to leave GPS on all the time for weather apps and such
     
    Spydertrader likes this.
  16. senormatt

    senormatt Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    173
    Joined:
    Mar 19, 2010

    Mar 19, 2010
    173
    80
    53
    fancy widget for the htc clock
     
    RaiseUp151z likes this.
  17. galaxip

    galaxip Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Feb 17, 2011

    Feb 17, 2011
    6
    0
    5
    Ahh. Thank you very much! Outstanding.
     
  18. beezy

    beezy Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    40
    Joined:
    Dec 20, 2009

    Dec 20, 2009
    40
    11
    18
    Colorize Widgets has similar Widgets to the rest of the HTC ones like the Facebook, twitter,Calender and the contact widget
     
  19. ovrrdrive

    ovrrdrive Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,215
    Joined:
    Dec 18, 2009

    Dec 18, 2009
    1,215
    389
    163
    I use the same combo and love it. I also use beautiful widgets. Those are 3 programs I didn't mind paying for...
     
  20. Scrubb

    Scrubb Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    62
    Joined:
    Mar 30, 2010

    Mar 30, 2010
    62
    7
    16
    Cereal Builder
    Smalltown, UT
    Buy Launcher Pro Plus ($3... I think) and it has Sense-like widgets (calendar, contacts, messaging, etc...) no clock though. But thats ok with me, im not a big fan of the HTC clocks.

    Also SwitchPro is really good for your toggle switches. Very customizable and only cost $1
     
  21. Zellster

    Zellster Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    26
    Joined:
    May 20, 2010

    May 20, 2010
    26
    0
    15
    I got tired of the lagginess of Sense and switched completely to Launcher Pro. I too use Beautiful Widgets and the pay version of Launcher Pro.
     
Tags:

Share This Page

Loading...