1. Download our Official Android App: Forums for Android!

WiFi connectivity issue

Discussion in 'Android Devices' started by thumperyz69, Aug 3, 2010.

  1. thumperyz69

    thumperyz69 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
     #677
    Points:
    36
    Posts:
    109
    Joined:
    Jul 28, 2010

    Jul 28, 2010
    109
    3
    36
    Anyone have any issues connecting over WiFi??? I was able to pull 2.2 last night over wifi and it seemed to work OK. Now today I connect to my access point and it detects it but it won't pass any data out.

    I can see on the wireless router the EVO is listed with an IP but what the heck???
     

    Advertisement

  2. tjwoo

    tjwoo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    218
    Joined:
    May 22, 2010

    May 22, 2010
    218
    50
    53
    try updating your prl, profile and power cycling.
    then update us where you stand.
     
  3. thumperyz69

    thumperyz69 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
     #677
    Points:
    36
    Posts:
    109
    Joined:
    Jul 28, 2010

    Jul 28, 2010
    109
    3
    36
    OK...even after a reboot of the device still no wireless. one last attempt i turned off Wifi and then back to 3g and then back to wifi.....it is now working.......weird...
     
  4. marctronixx

    Moderator
    Rank:
     #40
    Points:
    643
    Posts:
    6,142
    Joined:
    Oct 12, 2009

    Oct 12, 2009
    6,142
    3,793
    643
    34.0522° N, 118.2437° W
    now, to see if you actually "fixed" it.. :D

    turn of the phone.., remove the battery.. reinstall the battery after a minute. power up.. see if it connects back on its own...
     
Tags:

Share This Page

Loading...