is it just me or.......


Last Updated:

  1. joeb

    joeb Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    do other people have these problems:


    • Don't recive all the texts
    • get a message and it disapears before you read it
    • at times you cant type anything into boxes, E.G. when on facebook or writing a message you can't write anything in the box and have to switch the phone off and back on to do so
    • Andriod errors pop up after doing simple tasks (process.com/adroid.mms) - just one of them
    • When you loose signal it asks you to select what network your on.
    As much as i love the phone there are just always the same problems that i have with it, and its the second phone i have had. Am begining to think that it may not be as good as first thought :S

    Anyone got any idea;s on how i can sort the issues out at all?
     

    Advertisement
  2. trick202

    trick202 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    949
    Likes Received:
    49
    I'm having none of those issues at all.

    Never, ever had to reboot/reset due to crash.
     
  3. joeb

    joeb Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    well i know the first 2 quite a few people are having them hence the other thread lol. but i just dont know why i keep getting the last 3, i mean i dont think im doing anything different on my phone to normal :confused:
     
  4. andy d

    andy d Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    595
    Likes Received:
    18
    No problems with mine.
     
  5. joeb

    joeb Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    oh i forgot to mention im on Orange, does anyone think i could just have been unlucky and have got 2 unlucky phones or should i try to get a new sim card and see how it works with that?
     
  6. phillevy

    phillevy Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    501
    Likes Received:
    15
    No problems here either.
     
  7. cheggerspop

    cheggerspop Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    171
    Likes Received:
    6
    joeb,

    Have you installed the ROM upgrade for your handset -

    ROM Upgrade for HTC Hero (Orange)_2.73.61.5

    This might sort out some of the issues you're having. However, when you install the upgrade, it wipes the data from your handset, so use something like MyBackup from the Android Market to copy your data to the SD card before you run the upgrade.


    Chegs.
     
  8. joeb

    joeb Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    hmm, so it just is looking like i have had a dodgey phone(s) then!
     
  9. joeb

    joeb Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    and now its just reset on me!
     
  10. cheggerspop

    cheggerspop Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    171
    Likes Received:
    6
    Have you upgraded the ROM?
     
  11. trick202

    trick202 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    949
    Likes Received:
    49
    Phone or OS I wonder?

    I'd be tempted to try rooting and romming before you return it.
     
  12. joeb

    joeb Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Am on the latest orange patch

    I dont know, its why im trying to sort it out myself lol

    Im thinking about rooting it, but what does that actually do?
     
  13. colsnr

    colsnr Active Member

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    40
    Likes Received:
    1
    I had the Losing network problem, constantly losing the connection then asking me to choose a network. when I selected Orange it would either 'registerered with network' or tell me 'the sim is not compatible with this network'. I phoned Orange and they sent me a text update for my sim, the usual read/delete/turn phone off and on instruction. appears to have fixed the issue. its not happened since.
     
  14. trick202

    trick202 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    949
    Likes Received:
    49
    Orange sims seem to be quite sensitive. Mine had to be replaced as it wouldn't bring any data when I first got the hero.
    It was a new sim too.

    They are not all created equal - or so it would seem.
     
  15. joeb

    joeb Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Yeah they sent me out a text update, to try and cure the problems worked for about 5 hours then started again.

    Yeah mine is a new sim card on a brand new contract, when i rang to register it they said it was a PAYG number, so im kind of guessing that the sim card is not set up properly? should i ring them and ask them to send me a new one out?
     
  16. trick202

    trick202 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    949
    Likes Received:
    49
    I would give that a try for sure.
    I had no idea sims were so sensitive until I got the hero.
     

Share This Page

Loading...