Lets us peek at your Screens!


Last Updated:

  1. SHO_ONE

    SHO_ONE Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    529
    Likes Received:
    150
    the shoot me app isn't working for me anymore.... anyone know a work around?
     

    Advertisement
  2. XxDaLoWeSt1xX

    XxDaLoWeSt1xX Active Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    5
    If shootme isn't working for you and you want to take screenshots. Do this...

    Go to your SDK Tools folder, Go to DDMS.bat, Run it, Select your device then select screenshot.

    I think that's what you're asking for.
     
    SHO_ONE likes this.
  3. XxDaLoWeSt1xX

    XxDaLoWeSt1xX Active Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    5
  4. fiyah

    fiyah Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    12
    LOL moment of my day! Thanks!
     
  5. fiyah

    fiyah Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    12
    I switched to ADW to have a look see at the horizontal scrolling app screens and decided I really liked it enough to switch from launcher Pro... then the dock background just made me switch back! lol... competition is great. ADW is probably implementing dock backgrounds as we speak... lol
     
  6. XxDaLoWeSt1xX

    XxDaLoWeSt1xX Active Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    5
    You probably right! Haha, it's amazing how many docks Launcher Pro has. I mean they even have a F*n dock for Guitar Hero lovers...Once Launcher Pro comes out with the transparent background for the 3d App scrolling its going to be a wrap...
     
  7. stainlessray

    stainlessray Well-Known Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    642
    Likes Received:
    106
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Launcher Pro, Beatiful Home, Pure Calendar, Pure Messenger, Mixsing audio (now with EQ) Moondust icons Evo4g un-rooted
     
  8. markos_pena

    markos_pena Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0

    I would like to know how to change the SYSTEM FONT to the one you have "Comfortta" I believe. I've rooted with unrEVOked, I've tried to flash it as a rom [renaming the zip to update.zip] as suggested by someone else on this forum, but i cant get it to work. I'm running the stock rom, i've never flash a rom before. don't really know how to. Please HELP!. Thanks in advance.
     
  9. funkl3

    funkl3 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
  10. Daft Punk

    Daft Punk Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    250
    Likes Received:
    44
    that or root via UNREVOKED.
     
  11. v01rider

    v01rider Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    985
    Likes Received:
    169
    sorry just seeing this. its from the market! droidfit. good ape to keep track of weight and measurements.
     
  12. XOS THW

    XOS THW Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    12
    I have a problem, using Adw.launcher, i have no phone Icon..and can't find where to add it.. This is a problem!

    Edit, i figured it out.
     
  13. CriticalCritic

    CriticalCritic Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    1,868
    Likes Received:
    556
    I'm having trouble finding a way to restrict the # of homescreens. Is there an option within Sense to do this?

    Also, if I have to twitch to a different launcher in order to cut down on the # of home screens, is there a launcher out there that can utilize the Sense widgets?


    C'mon a little help here please, I don't want to start a whole new thread just for this one question.
     
  14. jmxp69

    jmxp69 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    121
    No.

    No. Can't you just ignore screens 1 and 7? I doubt they cost you anything performance wise if you keep them blank.

    You should be able to find widgets in the market free/cheap that replace nearly everything sense offers though.
     
    CriticalCritic likes this.
  15. v01rider

    v01rider Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    985
    Likes Received:
    169
    lovin this switchpro!!

    [​IMG]

    launcherpro
    moxio world weather app
     
  16. XxDaLoWeSt1xX

    XxDaLoWeSt1xX Active Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    5

    +1.
    You and me both brother! Love the update.
     
  17. v01rider

    v01rider Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    985
    Likes Received:
    169
  18. Ouhei

    Ouhei Active Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    18
    Rooted last night. I've since edited my app drawer button to be more transparent.


    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    My dock scrolls and has Camera, File Explorer, Maps, and the Market on it.
     
  19. v01rider

    v01rider Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    985
    Likes Received:
    169
    congrats on rooting! ^^
     
  20. stainlessray

    stainlessray Well-Known Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    642
    Likes Received:
    106
    thats 2 little widgets next to each other. 1 of which seems to be missing from the market at present, idk why. but its called baseball browser.

    the other is called phillies news pro. and is still available on the market.

    if you can find it baseball browser is awesome, it's a direct pipeline to mlb news, and the widget isn't a battery killer. strange that i can't find it on market, or app brain :confused:
    i used appbrain to try to return to the market page, just says item requested could not be found.
     
  21. edriggers

    edriggers Well-Known Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    179
    Likes Received:
    82
    I'm not sure which file you're using, but the one I used and posted in this forum can be found HERE.

    In order to flash that file you have to have a custom recovery installed, and you will have to be fully rooted to do this. I would recommend following the instructions in the Idiot-Proof Root Guide thread. There they will walk you through flashing the ClockworkMod recovery.

    Once you boot into your custom recovery, you should have the option to flash .zip files from your SD card. Select the font zip file and let your EVO work it's magic. Reboot and enjoy your sexy new font.


    There are few other ways I found to change your fonts as well, but I couldn't personally recommend either. Type Fresh will allow you to change your fonts through the app's interface. It worked for me once, but every time after that it would send me into a boot loop. I was fully rooted at the time and am not sure if you can use this with unrEVOked root. The other is MetaMorph. I haven't tried or used this at all, so I can't really comment on it other than it's available for you to research if you so choose. I'm sure there are others, these are just examples of methods I've found.

    Hope this helps.
     
  22. justpastfinish

    justpastfinish Well-Known Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    71
    Likes Received:
    11
    [​IMG]





    What icon pack is this on your dock? Those are gorgeous!
     
  23. italianwjt

    italianwjt Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    14
    Could you please tell me how you got your phone to say, "johns evo" vs "sprint" at the task bar at the top?
     
  24. italianwjt

    italianwjt Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    14
  25. RestivoBC

    RestivoBC Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    140
    Likes Received:
    30

Share This Page

Loading...