quick boot does not work


Last Updated:

  1. avi.levi99

    avi.levi99 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi,
    I am using Goggle's Nexus One with Android 2.2 installed on it.
    The device is rooted.
    I have always been using the "quick boot" application with no issues.
    Recently (about a week), it stopped working.
    By "stopped working" I mean that it runs, shown the menu to choose
    boot method from and when I choose one of the options - nothing happens.
    I tried choosing multiple times, and still no go.
    I purchased the "hot reboot" app, thinking it might be a problem with the app,
    and it doesn't work as well.
    I installed "busybox" and it told me that my device is rooted but it did not manage to install.
    It is probably a permissions issue.
    The "superuser" app seems to work, because when I run it it shows me that "set cpu" gets a root access.
    I tried going back to backups as long as 6 months ago, but it still did not work.
    Does anybody have any idea what is wrong?

    Thank you.
    Avi
     

    Advertisement
  2. shawn1224

    shawn1224 Ex CEO-DNPSEA foundation VIP Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,186
    Likes Received:
    292
    If you're running CM6.1 there really is no need for quick Boot. Reboot to recovery and bootloader is already built in.
     
  3. avi.levi99

    avi.levi99 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi,
    I am not using CM6.

    Thank you.
     
  4. shawn1224

    shawn1224 Ex CEO-DNPSEA foundation VIP Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,186
    Likes Received:
    292
    Ok, do you have a recovery? like Clockwork or Amon Ra

    If so I would do a complete wipe; system, cache, userdata and then flash whatever rom you're using or restore nand backup.
     

Share This Page

Loading...