Something wrong with my SD card?Support


Last Updated:

  1. Rambler358

    Rambler358 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    267
    Likes Received:
    12
    So I was playing around yesterday switching between charge and disk drive mode on my EVO. Then later I notice a lot of my icons are a blank Android icon, and tapping them tells me the application is no longer installed. So then I go into my settings/applications/manage applications and see that those affected apps have a grayed out icon, and begin with com.<application name>.

    Can this be easily resolved somehow, or will I need to format the card? This isn't the stock HD card, but a 16GB Class 4 card. When I installed the new card a while back, I didn't format it, but just copied the files and folders from the old card onto the new.

    Any info greatly appreciated! :)
     

    Advertisement
  2. sitlet

    sitlet Banned

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    5,867
    Likes Received:
    633
    have you tried a battery pull?
     
  3. Rambler358

    Rambler358 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    267
    Likes Received:
    12
    Yeah, pulled the battery for 10 minutes and didn't change anything. Looks like I may just have to bite the bullet, delete all the problem apps and reinstall. But maybe I need to format the SD card? If so, how should it be formatted - FAT32, NTFS, etc?
     

Share This Page

Loading...