where did my g3 go!?!?!?!Support


Last Updated:

  1. pirate943

    pirate943 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    207
    Likes Received:
    10
    ok so out of the blue my data coverage disappeared. soft reset, nothing. take the battery out, nothing. when i go under wireless and networks it just says 'mobile network turning on' in a grayed out box... the same thing happened to by blue tooth about 2 weeks ago. this phone is starting to piss me off! any ideas?
     

    Advertisement
  2. jayjay1122

    jayjay1122 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    1,456
    Likes Received:
    338
    This is just a stab in the dark, but when I had my Eris and was using the HTC Toggle Widget for Mobile Network, I found that it caused a problem with my 3G working properly...The same issue might have affected your bluetooth.

    I found that if I disabled mobile network it would be really hard to get it to turn back on and I repeatedly got the same message as you...(Mobile Network Turning On).

    I absolutely HATE giving this recommendation, but you may need to perform a factory reset and if you use a widget for Mobile Network, try avoiding it for a while...

    Keep us updated as someone else may have suggestions too!!
     
  3. lowlyworm

    lowlyworm Well-Known Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    115
    Likes Received:
    14
    It could also be a dead tower problem, if its only happening in one area. I had this problem recently, put in a ticket with VZW, and it was fixed when I got back from vacation. Using the Antennas app helped me diagnose the problem. Knowing your typical BSID for a given area helps get you to tier 2 support. If you call VZW, they will still put you through the *228 hoop.
     
  4. Faceman

    Faceman Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I was having the same problems with my phone. I deleted an app called SwitchPro and that seemed to solve the problem. I don't know if you have that app installed, but if you do try deleting it and see if that works.
     

Share This Page

Loading...