Where is Swype now? Last one killed my phone!General


Last Updated:

  1. mikem3223

    mikem3223 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    6
    I had Swype, all was good. Then it started freezing my screen, or misguiding the touch to the point that removing the battery was the only option. It was not a phone issue, because I factory reset and it works now. I had to because disabling Swype did not solve the problem. Is there any beta or anything out there?

    HELP! I CAN'T GO BACK TO TOUCH INPUT!!!!
     

    Advertisement
  2. CXXV

    CXXV Well-Known Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    252
    Likes Received:
    10
    If you had signed up for the beta then you can go back to the site and download a new installer.
     
  3. mikem3223

    mikem3223 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    6
    Thanks Captain Hindsight...
     
  4. CXXV

    CXXV Well-Known Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    252
    Likes Received:
    10
    If you already knew then why did you ask....:rolleyes:
     
  5. mikem3223

    mikem3223 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    6
    I didn't say I knew it. I said I was looking for it and you told me where it used to be, which contributes nothing. Way to help out the forum. Next time I'll just ask you before I know that I'll have a question...

    Oh... and I got it by the way. So how bout you post with something constructive next time...

    Here, let me try your approach: 'If you'd said something helpful, I would have thanked you. Instead, you're just annoying and snide .'
     
  6. tigris67

    tigris67 Active Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Can i ask where you got it from mike? Every apk i try says its won't work on my eris. Also, I have a beta account with them, but whenever i download a new installer and use it, it won't work, just vibrates and nothing writes.
     
  7. nomarsgirl

    nomarsgirl Well-Known Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    671
    Likes Received:
    68
    The beta should work. Have you gone through their troubleshooting guide? Make sure you uninstall any previous versions and their installers. The latest version works great and includes a microphone.
     

Share This Page

Loading...