Why does data roaming not work?Support


Last Updated:

  1. jc123

    jc123 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    It says I have full 5 bars roaming and I can send text and calls but can't use the Internet in any apps. I have data roaming unchecked, why is it doing this? Thanks
     

    Advertisement
  2. Wilson1911

    Wilson1911 Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    checked means you have data roaming on. you have it off...
     
  3. jc123

    jc123 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Ya I meant checked either way it doesn't work any other suggestions..
     
  4. tennispro4ever

    tennispro4ever Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    5
    i've always been curious about this, I know when roaming i can use verizon data at some amazing speeds of 1X (Yes I was totally being sarcastic). but how about text messages, and multimedia messages??? Do we get unlimited texts or are those also set at a limit just like the roaming 300mb data cap?
     
  5. royal42crown

    royal42crown Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    4
    I think I read somewhere that when data roaming you don't get all features of the data service. Pretty sure thats what is says on Sprints flyers this could be why your having problems.
     
  6. sintricate

    sintricate Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    9
    Oh how I love living in a major city :p
     

Share This Page

Loading...