1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

Wifi hotspot app for android?


Last Updated:

  1. Carbonangel

    Carbonangel Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Hi guys

    As some of you might be aware of the miwi app for the iPhone what allows you to create a hot spot from your iPhone and allows you to sharenthe phones 3G connection

    Is there anything similar for the android platform?
     

    Advertisement
  2. brad-short

    brad-short Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    17
    Pretty sure the phone needs to be rooted to achieve this but it can be done. But dont risk bricking your phone just yet!!

    Froyo is gonna support that natively when it released (rumoured this month)
     
  3. Carbonangel

    Carbonangel Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Ok cool thanks

    I wanna hotspot my desire so I can get some 3G access on my iPad :)
     
  4. brad-short

    brad-short Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    17
    Ipad AND android eh? Ying, Yang etc etc :D :eek:
     
  5. nx1977

    nx1977 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,382
    Likes Received:
    166
    ipad?

    Doesnt this forum have a swear filter?
     
  6. Carbonangel

    Carbonangel Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Unfortunately android don't have a tablet yet so yes, opposites attract :)
     
  7. nx1977

    nx1977 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,382
    Likes Received:
    166
    *cough* Archos *cough* ;)
     
  8. OFI

    OFI Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    582
    Likes Received:
    53
    I've tried Barnacle & Wireless Tether.

    Neither seem to work properly..

    Wireless at least creates an access point which I can connect to but it doesn't go any further from there. Barnacle didn't do anything.

    I've heard some people get it working but changing the IP on the connecting client but I haven't tried I just want it to work properly :)
     

Share This Page

Loading...