WiFi Toggle after updateGeneral


  1. StaggerLee

    StaggerLee Well-Known Member

    I just noticed the WiFi Toggle Verizon removed from the quick settings pull down menu was installed with the recent update.

    Anyone notice any other features Verizon has enabled?

    Advertisement
  2. jj14x

    jj14x Guides Guide

    Is it completely removed? or just relocated? You can edit the quick settings pull down and move the ones you want to the top row
    Settings > My device > Display > Notification panel

    I'm on the Sprint version, so not sure if Verizon did something goofy.
    Billas33 likes this.
  3. StaggerLee

    StaggerLee Well-Known Member

    Until yesterday it wasn't available for Verizon customers. Apparently they disabled a bunch of features before they initially released the phone. I read over at XDA that some Verizon customers are reporting the WiFi toggle installed with the new update and some still don't have it.

    What's even stranger is my 1x1 bookmark widget disappeared...bummed about that.

    So, for me at least, I traded my bookmark widget for a WiFi toggle...
  4. tytlyf

    tytlyf Well-Known Member

    On verizon here and no wifi toggle on the notification bar.
  5. MBiehl21

    MBiehl21 New Member

    I also do not have the wifi toggle... I've been reading around that a factory reset may be a solution.... Thoughts?
  6. EuroDriver

    EuroDriver Active Member

    For those of you who do not have the wifi toggle after applying the update, I can confirm that a factory reset will enable it.
  7. StaggerLee

    StaggerLee Well-Known Member

    I don't know for sure when it showed up, but I did do a factory reset and don't recall noticing it (or paying attention) beforehand. I noticed it when I rearranging my quick settings post reset.
  8. GrouchoM

    GrouchoM Well-Known Member

    Is Helium Backup the best way to recover after a Factory Reset for an unrooted phone with (at least) 230 apps? If so, how much app configuration info does Helium maintain?
  9. rcyphermd

    rcyphermd Well-Known Member

    It did for me. Then when I did restart, the toggle disappeared. Any ideas?

Share This Page