1. Are you ready for the Galaxy S20? Here is everything we know so far!
Lelouch

Lelouch

Android Enthusiast, from Kri

Joined:
Aug 6, 2010 at 8:29 AM
Messages:
655
Likes Received:
70
Trophy Points:
98
Location:
Kri

Share This Page

  1. bhappyharsha
   Hi...Hi,

   I have Froyo on my i7500 and I am unable to setup the main group catalog. I am able to create new groups but the main one, I am unable to remove apps from that list.

   It just say "you cannot setup this group".

   To make it clear, I have some apps that I don't want anyone looking at my phone be able to see them but still be accessible to me. What is the way?

   Regards,
   Sri Harsha.
  2. DaSchmarotzer
   Merry Christmas to you too!

   I don't really visit the I7500 area anymore, I haven't touched it for quite a while so I don't remember everything and I'm not as comfortable helping others as I was before.

   The O1 isn't perfect, but it's FAR better than the i7500, I'm sure we can agree on that one. :p

   It's nice hearing from you again!
  3. VladimirX3m
   Respect...Can you please help me about 2.1 gaosp sistem on Galaxy I7500? Everything i working perfectly just camera crushes.I try camera apps but it won't work..
  4. DaSchmarotzer
   You can't just abandon the forum like that! You're on duty. :p

   How's it going? ;)
  5. crissrat
   Hi Lelouch,
   Im new here and I did a big mistake with my huawei u8300. I hope you can help me. I
  6. DaSchmarotzer
   Wow, that was fast. ;)

   I only changed the kernel for now, I'll keep the stock ROM until I become bored with it.
  7. DaSchmarotzer
   LG Optimus One? :p
  8. partyelite
   pozdrav.. imam galaxy i7500 i problem mi je sto mi se baterija jako brzo prazni.. traje nekih 10 sati.. posto sam ga kupio rabljenoga mislio sam da je baterija neispravana al sam nabavio novu zamjensku i ista stvar mi se dogada.. u spare parts pod other usage mi je running na 100%, a pod network usage imam neki proces 0 koji je takoder 100%.. stavio sam gaosp 2 beta 3 i ista stvar.. baseband verzija mi je i7500xejc6... jel imas kakvu ideju sto da napravim da rijesim taj problem? zahvaljujem unaprijed
  9. bisanu
   ej hvala na savjetima, još samo jedno pitanje. da li ti radi određivanje lokacije, ali ne preko GPS-a već preko neta? jer na maps ne mogu odrediti lokaciju ni na jedan od dva načina, a znam da se spominje gps problem na beti.
  10. bisanu
   ej daj mi reci kako ti radi taj gaosp beta 3, jer meni je brutalno spor, 3 puta sporiji od 1.6 galaxa. programe sam većinom na sd prebacio, izbrisao dosta gapps koje ne koristim, OC na nekih 700, swap, sve na performance i dalje je ubi bože spor. imaš neki savjet, možda factory reset pa sve ispočetka, jer sam imao par nandroid backupova???
   hvala ti na bilo kakvom odgovoru
  11. r3dpuma
   Happy Holidays bro!
  12. DaSchmarotzer
   Thanks! Merry Christmas and happy new year to you too. ;)
  13. chronodekar
   Sorry mate! Got burdened with work. I kinda forgot about the GAOSP scene until today evening. It's great to be back !!

   -chronodekar
  14. bzvz
   e bok...vidim da postas u temama u vezi galxya i gaospa i ja bi zbilja htio nabavit onaj galaxy updater od drakaza da si mogu bez problema to instaliravat buduci da nisam neki preveliki znalac sa kompjuterima (znam mountat i crackat da si instaliram igricu :P ) i cak sam bio i skinuo onu aplikaciju da mogu vidjet aplikacije koje se placaju i sve al sam ja nekak mislio da ce to funkcionirat da mi skine pare sa racuna a ne da moram preko kartice placat,i tu nastaje problem...karticu svoju nemam,a starci mi ne zele dat da si kupim to -.- i onda nikak nemrem nabavit pa ak ti imas jel bi mogo napravit backup te aplikacije i poslat mi je ko .apk? bio bih ti zbilja neizmjerno zahvalan...inace ja bi odma dao cak i da nicem ne sluzi jer taj drakaz se zbilja trudi i sve al jbg,ovak sam zaglibio :/
  15. bisanu
   bok. da li si i ti imao problema sa time da ti mob ne prepoznaje slike i muziku, i ako da kako si to rješio
  16. omentummajus
   hvala na info:)
   trenutno se mučim oko instalacije IGO my way i nikak da uspijem.čini mi se da radim sve kak piše ali očigledno negdje griješim
  17. omentummajus
   dobra ti je ovo ideja,uopće mi nije palo na pamet probat formatirat internu sd. samo,ne gubim li sve podatke na mobu onda? nisam siguran di je pohranjen nandroid backup.
   vidim da si na gaosp.sad kad sam kupio galaxy updater možda ga i sam isprobam,makar ne vidim neke očite prednosti.
   pozz
  18. bisanu
   recimi još da kako ubacim taj recovery jer mislim da imam neki stariji pošto dugo nisam ništa ubacivao,te da li mi sve aplikacije instalirane na mobu ostaju?
  19. bisanu
   ej hvala na odgovoru. iz poreča sam. dakle ako bi se sad prebacio na 2.2 radim isto što sam radio kad sam ubacivao galaxo? kako stoji galaxy sa brzinom u 2.2 i da li rade stvari kao što su autosync i 3g? da li u biti radi sve kao na 1.6.3.3 galaxu?
  20. Lelouch
   Pozdrav i tebi.
   Isplati li se? Mislim da se nama isplati instalirati ga. Ok, još je nightly ali svakim buildom je bolji i bolji. Naravno pošto je to Android 2.2 imamo više opcija na "Market". Odličan je I nemislim se maknuti s njega (na Galaxo). Btw, otkud si?
  21. bisanu
   ej pozdrav. vidio sam da stavlja
 • Loading...
 • Loading...
 • Loading...
 • About

  Location:
  Kri

  Stats

  Joined:
  Aug 6, 2010 at 8:29 AM
  Messages:
  655
  Likes Received:
  70
  Trophy Points:
  98