1. Are you ready for the Galaxy S20? Here is everything we know so far!

[CDMA] Camera not working.

Discussion in 'Android Devices' started by Kmac940, Nov 3, 2014.

  1. Kmac940

    Kmac940 Newbie
    Thread Starter

    On stock boost rooted rom with xposed modules. Cameras always worked fine then I flashed phantom kernel r5 stock which works flawless with the exception of my camera now FC's. I don't know for sure if it's kernal related or not because I've used phantom before so idk. I've tried flashing old camera libs, removing camera and gallery apks from system, reflashing zip to reinstall moto camera, tried Google camera, and flashed back stock kernel even.... Still a no go... Any insight friends?
     



    1. Download the Forums for Android™ app!


      Download

       
  2. Check out XPerience kernel thread on XDA. Under the kernel downloads there is a link for old camera.libs. Flash the zip in recovery and you should be good. Maybe wipe dalvik and cash too.
     
    Kmac940 likes this.
  3. Kmac940

    Kmac940 Newbie
    Thread Starter

    I did and still a fail. Even wiped dalvik and cache and re flashed stock kernel and still a no go. Completely uninstalled camera apk and gallery apk and nothing. I'm so confused
     
  4. Dirty flash your ROM if you have a zip like SuperR's stock ROM zips and your camera should work. Just flashing the kernel itself doesn't get everything back to normal.
    Edit: I missed the part about you flashed older camera libs. That always worked for me. I haven't been flashing Roms and kernels so much lately so I haven't had the problem.
     
    Kmac940 likes this.
  5. When you flashed Phantom kernel, did you have a different custom kernel installed? If so, there's your problem. You need to be on stock kernel before flashing custom. And again, just flashing stock kernel zip doesn't put everything completely back to stock.
     
    Kmac940 likes this.
  6. Kmac940

    Kmac940 Newbie
    Thread Starter

    @amarc78 I went from Xperience to Phantom and did finally fix it by wiping dalvik and cache and dirty flashing stock again. Thank you so much for your help and taking the time to assist!!! Best regards!
     
  7. pyro_guy0001

    pyro_guy0001 Android Enthusiast

    i have this issue with almost all custom roms all i usually do it use rom toolbox and fix permissions on the camera app and go into recovery mode and clear cache and delvik cahce
     

Motorola Moto G (1st Gen) Forum

The Motorola Moto G (1st Gen) release date is unknown..Features and specs are not yet known.

unknown.
Release Date
0
Reviews
Loading...

Share This Page

Loading...