1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Default Google Bookmarks Widget not working

Discussion in 'Android Devices' started by Chaotic 1988, Sep 10, 2011.

  1. Chaotic 1988

    Chaotic 1988 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Aug 28, 2011

    Aug 28, 2011
    6
    0
    5
    Hi

    I am having problems with the default google android widget on my Galaxcy Tab 10.1. Since the day I bought my tablet the widget shows no bookmarks at all. I have added many bokmarks to my tablets browser but I cant work out why the widget remains empty. Has anyone got any idea why this isnt working? Its driving me insane!

    Mark
     

    Advertisement

  2. tff2011

    tff2011 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 8, 2011

    Sep 8, 2011
    2
    0
    5
    What do you mean by 'empty'? That it does not show a thumbnail of the desired site? What browser are you using?
     
  3. chile62

    chile62 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    92
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    92
    8
    16
    Farmer
    Southern Colorado
    It's the stock browser. And I've had that problem from day one as well....bookmarks just don't show up at all for me. I just gave up and use dolphin HD.
     
  4. JPG619

    JPG619 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    42
    Joined:
    Jul 19, 2011

    Jul 19, 2011
    42
    0
    15
    Toronto, Ontaro, Canada
    Did you add them to the bookmark widget because if you don't they will be blank until you add them well that what I found. If you did add them to the widget then restart your tab since I notice sometime the widget crashes and if you restart it works fine.
     
  5. chile62

    chile62 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    92
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    92
    8
    16
    Farmer
    Southern Colorado
    Here is how I fixed my bookmarks on the stock browser.

    Settings--->applications ---->manage applications--->select all apps--->browser--->clear data

    Hope it helps someone else. :)
     
    Moto Mouth and Chaotic 1988 like this.
  6. Chaotic 1988

    Chaotic 1988 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Aug 28, 2011

    Aug 28, 2011
    6
    0
    5
    @chile62 THANKS! That fixed my issue finally. Lost all my bookmarks in the process, but no great loss. :)
     
  7. chile62

    chile62 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    92
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    92
    8
    16
    Farmer
    Southern Colorado
    You're welcome. Lol...that issue was bugging me ever since I got my tab.
     

Share This Page

Loading...