1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support GPS + Update = Lose phone/3g connection WTF?

Discussion in 'Android Devices' started by wetherb67, Jun 29, 2011.

  1. wetherb67

    wetherb67 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    75
    Joined:
    Mar 24, 2010

    Mar 24, 2010
    75
    1
    26
    Valdosta, GA
    What the heck? I tried to use google maps, and also runkeeper today with gps. Every time I turn on the phone GPS and open a gps-dependent app, the data and phone connection is lost. Anybody have a solution for this?

    Should or can I downgrade from the upgrade? :p Any suggestions helpful.

    Thanks!

    UPDATE: Hard reset does nothing. Still having same issue.
     

    Advertisement

  2. WTF

    WTF Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    245
    Joined:
    Sep 11, 2010

    Sep 11, 2010
    245
    27
    43
    Mile High City
    wetherb67 likes this.
  3. wetherb67

    wetherb67 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    75
    Joined:
    Mar 24, 2010

    Mar 24, 2010
    75
    1
    26
    Valdosta, GA
    Thanks for the tip. Downgraded with no change. It seems that its either gps on and no connection or connection/data and no gps. They refuse to be on at the same time.

    Called CS today, they think its a hardware issue and I agree. Getting a replacement sent.
     
  4. WTF

    WTF Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    245
    Joined:
    Sep 11, 2010

    Sep 11, 2010
    245
    27
    43
    Mile High City
    Sorry to hear that you have go through the hassle of replacing your phone, but hopefully that will solve the gps/connection issue for good. Just an FYI, I'm staying with Froyo because of all the complaints I've read about GB - it appears that GB is ruining many people's phones and I don't want to take the chance of wrecking and then having to flash/rebuild my DX. I'm rooted, OC/UV'd and have everything set up exactly as I want it...and it all WORKS:D. Even though I have the occasional lag issues, it isn't a big deal to me. I can also tether occasionally if I need it, get strong 3G signal just about everywhere and have never had a dropped call.

    I figure why ruin a good thing?:rolleyes:
     

Share This Page

Loading...