1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General I5700 Galaxy Spica/lite officially gets Android 2.1

Discussion in 'Android Devices' started by svkndv, Mar 17, 2010.

  1. andrius

    andrius Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 18, 2010

    Apr 18, 2010
    7
    0
    5
    Pitty I'm not from Norway.
    It says: the device does not support software updates
     

    Advertisement

  2. andy-roid

    andy-roid Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    659
    Joined:
    Feb 25, 2010

    Feb 25, 2010
    659
    52
    98
    wombwell uk
    I get the same and can not connect to server but I'm used to it saying this I wish I lived in norway
     
  3. Rivisio

    Rivisio Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    20
    Joined:
    Mar 31, 2010

    Mar 31, 2010
    20
    0
    15
    Manitoba, Canada
    anyone know when the update is suppose to be available globally?


    EDIT: just found out for Rogers in Canada that the 2.1 update won't be ready till the middle of June at the earliest. BLAHG!!!!
     
  4. punyv

    punyv Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    27
    Joined:
    Mar 25, 2010

    Mar 25, 2010
    27
    2
    16
    Akershus, Norway
    Send your devices to me together with a nice sum of cash (gold and diamonds also accepted), and I will update it for you and ship it back (probably):p;)

    Anyway,I'm so sorry for your loss (for not living in norway). But if there is only the update you are longing for, then I for one would probably not move to norway.

    I only hope you get the official update soon!!
     
  5. Megs

    Megs Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    115
    Joined:
    Mar 26, 2010

    Mar 26, 2010
    115
    10
    58
    Canuck
    Rivisio: Really? Mid June!? *insert long winded "No"*

    I'm trying really really hard not to try and root my phone regardless but I bought an extra 3 year warranty on mine (and it does say in the terms and conditions) that if I root my phone it'll void that warranty. Suppose its my fault for jumping into the "pond" without checking to see what was going on with android - of course had Bell decided to replace my phone instead of extending their "loyalty date" by another six months I wouldn't have this issue.
     
  6. gusto5

    gusto5 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    46
    Joined:
    Feb 9, 2010

    Feb 9, 2010
    46
    0
    15
    That early?! WOW! hahaha, I wonder who will need the update by the time it's actually here from Rogers/
     
  7. andy-roid

    andy-roid Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    659
    Joined:
    Feb 25, 2010

    Feb 25, 2010
    659
    52
    98
    wombwell uk
    ive asked t mobile twitter if there are delaying the update but had no reply t mobile can update the htc hd2 but not the i5700
     
  8. casperjones

    casperjones Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Mar 19, 2010

    Mar 19, 2010
    21
    2
    16
    Can anyone in Europe please tell me what firmware they got officially? Thanks!
     
  9. punyv

    punyv Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    27
    Joined:
    Mar 25, 2010

    Mar 25, 2010
    27
    2
    16
    Akershus, Norway
    I got on my nowegian simlocked phone
    Firmware 2.1-update 1
    Baseband version i570EXXJC1
    Kernel version 2.6.29 root@SE-S611 #2
    Build number ECLAIR.XXJCF

    Hope this was the info you was looking for.
     
  10. k1nd3ru

    k1nd3ru Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    10
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    10
    1
    16
    Student
    Craiova/Romania
    Romanian simlocked phone (Orange)
    Firmware 1.5
    Baseband version i5700BVJA1
    Kernel version 2.6.27 root@SE-S608 )
    Build number CUPCAKE.BVJA1
     
  11. casperjones

    casperjones Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Mar 19, 2010

    Mar 19, 2010
    21
    2
    16
    Okay thanks!

    Is the the 3d performace any better on this one? I today just put I570EXXJD4 and the 3d is much much better!
     
  12. punyv

    punyv Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    27
    Joined:
    Mar 25, 2010

    Mar 25, 2010
    27
    2
    16
    Akershus, Norway
    How can I test the 3d? I don't think I got any 3 apps?
     
  13. redpyramid

    redpyramid Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    17
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    17
    3
    16
    he means 2.1, which I guess at this moment refers to ppl in Norway and Germany, there's not a 3rd Euro country yet is there?
     
  14. casperjones

    casperjones Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Mar 19, 2010

    Mar 19, 2010
    21
    2
    16
    You can download some demo games but I guess if you didn't do it before it might be difficult to see any 'difference'.. but have a go with raging thunder. See if it can even render the cards. Before i found that it couldn't even render the graphics. Now it can. Still not perfect but much better.
     
  15. koka

    koka Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 1, 2010

    May 1, 2010
    3
    0
    5
    In Slovenia the official update is the JD1. The official Samsung Service Center updates to that firmware. Has anyone tried the JD4 firmware? What are your opinions about it?
     
  16. k1nd3ru

    k1nd3ru Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    10
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    10
    1
    16
    Student
    Craiova/Romania
    yeah ... i figured that out after posting ... and forgot to edit ...
     
  17. casperjones

    casperjones Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Mar 19, 2010

    Mar 19, 2010
    21
    2
    16
    Seems to be not too much different. 3d does seem better but could be my imagination on second thoughts. The whole thing IS a little faster though it seems. There is no 3d gallery and the gallery app seems slow still. Have you managed to put the 3d gallery on?
     
    koka likes this.
  18. koka

    koka Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 1, 2010

    May 1, 2010
    3
    0
    5
    I havent tried 3d gallery, i dont use it. But is there anything other, are there newer versions of the apps such as google maps,etc?
     
  19. casperjones

    casperjones Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Mar 19, 2010

    Mar 19, 2010
    21
    2
    16
    hmm .. the movie player seems different, but just cosmetically. I wonder why they make these different versions if they are installing one version on the phones.. Not tried google maps but that updates by itself anyway when you go into the marketplace and click on downloads it often says updates available..
     
    koka likes this.
  20. Beerkan

    Beerkan Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    720
    Joined:
    Apr 14, 2010

    Apr 14, 2010
    720
    166
    93
    Blighty
    Just installed JD1 on my T-Mobile UK Galaxy Portal.

    All running smooth with no problems.

    Firmware 2.1-update1
    Baseband version i570EXXJD1
    Kernel version 2.6.29 root@SE-S610 #2
    Build number ECLAIR.XXJD4
     
    koka likes this.
  21. rusky

    rusky Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    120
    Joined:
    Feb 28, 2010

    Feb 28, 2010
    120
    8
    36
    Apparently, you can upgrade to 2.1 at larger T-Mobile stores!
     
  22. andy-roid

    andy-roid Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    659
    Joined:
    Feb 25, 2010

    Feb 25, 2010
    659
    52
    98
    wombwell uk
    is this in the uk
     
  23. rusky

    rusky Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    120
    Joined:
    Feb 28, 2010

    Feb 28, 2010
    120
    8
    36
    AFAIK, yes.
     
  24. andy-roid

    andy-roid Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    659
    Joined:
    Feb 25, 2010

    Feb 25, 2010
    659
    52
    98
    wombwell uk
    where did you find out
     
  25. koka

    koka Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 1, 2010

    May 1, 2010
    3
    0
    5
    @Beerkan

    Apparently you have installed the JD4 version, not JD1. But it seems to be built on JD1. How is it?
     

Share This Page

Loading...