1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Installed KaosFroyo (24) and can't access any messaging/sms...keeps crashing

Discussion in 'Android Devices' started by absolutebica, Jul 21, 2010.

  1. absolutebica

    absolutebica Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    85
    Joined:
    Dec 9, 2009

    Dec 9, 2009
    85
    0
    15
    I have tried the default messaging app and I have tried handcent, and it always does a force close.

    as of right now, I can't view any sms texts, etc...

    what gives?
     

    Advertisement

  2. DDustiNN

    DDustiNN Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    580
    Joined:
    Dec 10, 2009

    Dec 10, 2009
    580
    63
    98
    Why post here...? Post it in the KaosFroyo thread at XDA... you're more likely to get help faster there... you know, since that's where the ROM is and all... ;)
     
  3. jasonh

    jasonh Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    129
    Joined:
    May 6, 2010

    May 6, 2010
    129
    5
    36
    ditto.

    Of course, make sure you wipe-flash-wipe, don't restore anything MMS related with Ti, and don't install any MMS app before you say it doesn't work, cause that's what they'll tell you to do.
     
  4. rmartin27

    rmartin27 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    63
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    63
    1
    16
    Paralegal..Attorney to be. University of Toledo La
    Ohio
    I had this same issue. I did another wipe and re-flashed the rom and it fixed the issue. I did it in this order...Nand backup,reboot, wipe dalvick cache, wipe/factory reset, then flash the rom and reboot.
     
  5. absolutebica

    absolutebica Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    85
    Joined:
    Dec 9, 2009

    Dec 9, 2009
    85
    0
    15
    thats a lot of wiping :) damn
     
  6. jasonh

    jasonh Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    129
    Joined:
    May 6, 2010

    May 6, 2010
    129
    5
    36
    well we all know if you don't wipe you get bugs...or at least an itch :)
     
  7. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra=
    Rank:
    None
    Points:
    1,343
    Posts:
    22,479
    Joined:
    Jan 19, 2010

  8. IzelTokatl

    IzelTokatl Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    580
    Joined:
    Dec 11, 2009

    Dec 11, 2009
    580
    90
    78
    a lifehacker
    Southern California
    IS the camera bug fixed? I couldn't even get Camera360 to work in KaosFroyo, other than that with ADW, I love this ROM. Looks like I'll be flashing now to find out!
     
  9. doogald

    doogald Android Expert
    Rank:
     #56
    Points:
    483
    Posts:
    6,695
    Joined:
    Jan 7, 2010

    Jan 7, 2010
    6,695
    1,927
    483
    There is no camera yet, no. CameraMagic works, sort of. It defaults to VGA resolution; if you set it to the highest, it tells you that you cannot zoom. And, of course, photos from the Eris camera look terrible anyway...
     

Share This Page

Loading...