1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Lost Android market when I rooted

Discussion in 'Android Devices' started by themandan, Aug 29, 2010.

  1. themandan

    themandan Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Aug 22, 2010

    Aug 22, 2010
    16
    0
    15
    Minneapolis,MN
    I rooted my 2.2 today with the video up in the sticky.

    I am using the Amron_RA recovery.

    I didn't do anything else but what the video's told me to do.

    Now when I try to go into the android market, it tries to load for a while then tell me there is a network error. I synced all my contacts and can make calls and use internet. Just not the market.

    Any suggestions for a noob?

    Thank you!

    It's working now. I'm not sure why. I've been sitting on this for over an hour waiting and rebooting. I didn't want to jump the gun and post and then have to say "hey, it works now" but it works now.
     

    Advertisement

  2. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    Rank:
     #1
    Points:
    5,218
    Posts:
    57,632
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    57,632
    70,424
    5,218
    New Mexico, USA
    No worries, mate.

    Whenever flashing a new rom or doing a wipe or a factory reset, the Market mysteriously doesn't connect right off - it's quirky, but we all suffer it, so in that sense, it's normal.
     
  3. uminchu

    uminchu Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    525
    Joined:
    Oct 14, 2009

    Oct 14, 2009
    525
    134
    93
    Sometimes you can force it by starting a search right off the bat.
     
    EarlyMon likes this.
  4. flukeSG2

    flukeSG2 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    214
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    214
    8
    36
    Lighting Technician
    Illinois
    I was just having a similiar problem, after rooting I tried to download a couple apps and it just said "downloading" for like 8 minutes then bam! just started going again.
     
Tags:

Share This Page

Loading...