1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Messages + touch screen

Discussion in 'Android Devices' started by Ismail1234, Feb 11, 2013.

  1. Ismail1234

    Ismail1234 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Feb 11, 2013

    Feb 11, 2013
    7
    0
    5
    Well the problem that suddenly appeared is : my touch screen stops working whenever I receive a message and I have to restart my device
    this problem didn't use to exist, could it be the screen protecter?! or some apps that I installed?

    any help would be greatly appreciated, ty.
     

    Advertisement

  2. Ismail1234

    Ismail1234 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Feb 11, 2013

    Feb 11, 2013
    7
    0
    5
  3. NeoGrandizer

    NeoGrandizer Android Expert
    Rank:
     #133
    Points:
    183
    Posts:
    1,684
    Joined:
    Mar 9, 2012

    Mar 9, 2012
    1,684
    419
    183
    Only happens during messaging? Is it stock or 3rd party?

    Maybe screen protector, but find it unlikely as it's not happening anywhere else (strictly with messaging from what you're reporting). You can remove it and see to be sure.

    Most likely messaging app is messed up or something causing a conflict with it.
     
  4. Ismail1234

    Ismail1234 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Feb 11, 2013

    Feb 11, 2013
    7
    0
    5
    Only during messaging, and it's not 3rd party
    this problem didn't use to exist and it suddenly appeared
     
  5. NeoGrandizer

    NeoGrandizer Android Expert
    Rank:
     #133
    Points:
    183
    Posts:
    1,684
    Joined:
    Mar 9, 2012

    Mar 9, 2012
    1,684
    419
    183
    Narrow down to when you first noticed this and any tweaks/apps you added/installed. Remove the most recent and work your way backwards. If it doesn't resolve anything, the only other recourse would be a hard reset back to factory defaults. But back up all important data before doing this as this will wipe all data on the device.
     
  6. Ismail1234

    Ismail1234 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Feb 11, 2013

    Feb 11, 2013
    7
    0
    5
    It's fixed guys ty :)
    Removed sum new apps that I had installed, only problem is that I dunno which one caused the problem..but it's a relief nonetheless :D
     

Share This Page

Loading...