1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [MOD] Zeam launcher - CM7 g60 style r0.6 only - UPDATE for any ROM

Discussion in 'Android Devices' started by thangfish, May 11, 2012.

  1. calitrippin

    calitrippin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    132
    Joined:
    Feb 12, 2012

    Feb 12, 2012
    132
    32
    43
    Male
    San Diego, Ca
    so true, and I probably could have done it an easier way by just changing the apk file in the Zeam zip to the full app then flash that then flash the mod on it but yeah didn't think of that at the time. like this
    http://www.mediafire.com/?phbgajat22h2824

    this worked just fine, you can just flash this on top of the unchanged rom and it puts Zeam launcher in so you can use Thangfish's mod on R07
     

    Advertisement

  2. wigginst

    wigginst Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    917
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    917
    58
    78
    So that is the full update but with the zeam in it?
     
  3. calitrippin

    calitrippin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    132
    Joined:
    Feb 12, 2012

    Feb 12, 2012
    132
    32
    43
    Male
    San Diego, Ca
    Two step method for ICS mod, clear cache as normal then:
    flash R07 with Zeam in it
    g60's R08 update with Zeam in it(removed launcher2 put in Zeam):
    http://www.mediafire.com/?7rlu3i9syh8g66x

    then flash
    Thangfish's mod as normal

    or


    The following zip will simply add Zeam as a system app, works on G60's r07. Just use normal flashing procedures. flash this after flashing R07 then you can flash thangfish's ICS theme on it, using his file.
    1. flash G60's update as normal
    2. Flash Zeam Launcher below
    3. Flash Thangfish's mod

    This is the launcher zeam in a flashable zip:
    Zeam launcher.zip
     
  4. PatrickD88

    PatrickD88 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    143
    Joined:
    Dec 13, 2010

    I downloaded Zeam a second from the Google Play store and then it ran fine. Seems okay now.
     
  5. wigginst

    wigginst Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    917
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    917
    58
    78
    Trying not to screw this up. Are there 2 different ways? Can we either download your ROM zip with the launcher in and then reflash the mod or download the original g 60.7, then flash your zeam zip and then the mod? Or do all of those zips in your post have to be flashed?
     
  6. thangfish

    thangfish Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,311
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    1,311
    352
    163
    just apply the updated g60 ROM.
    zeam will be gone.
    no use whatsoever in applying the undo flash first.
     
  7. calitrippin

    calitrippin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    132
    Joined:
    Feb 12, 2012

    Feb 12, 2012
    132
    32
    43
    Male
    San Diego, Ca
    yeah I made two ways of doing it because I did the first way aka the hard way, before I thought of just making the Zeam apk flashable
     
  8. wigginst

    wigginst Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    917
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    917
    58
    78
    Can't seem to get mediafire to download.
     
  9. thangfish

    thangfish Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,311
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    1,311
    352
    163
    OP updated. Added link to modded apk at the bottom.
    Just install as any other apk. If you have installed zeam from market, uninstall it first.
     
  10. wigginst

    wigginst Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    917
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    917
    58
    78
    After I flash the 08 update I can just install the modded zip correct? It should I do that before I flash the update to keep my setup?
     
  11. thangfish

    thangfish Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,311
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    1,311
    352
    163
    Yes, if you haven't installed it in 07.

    If you've already installed it, then you don't have to do it again, just update the ROM.
     
  12. wigginst

    wigginst Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    917
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    917
    58
    78
    I also went into a force closing loop after installing the modded apk.
     
  13. thangfish

    thangfish Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,311
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    1,311
    352
    163
    Please give some history of the steps you have taken with ROM and zeam.Trying to figure out what's happening here. Should be pretty straight forward.
    Also check /system/app to verify zeam is gone from there.
     
  14. wigginst

    wigginst Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    917
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    917
    58
    78
    Flashed 08 update. Then went in and installed apk. Chose zeam and force close city erupted.
     

Share This Page

Loading...