1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

General Need help new to this

Discussion in 'Android Devices' started by mushroomlove, Jan 25, 2010.

  1. mushroomlove

    mushroomlove New Member
    Thread Starter
    5

    Jan 25, 2010
    3
    0
    5
    Ok I am trying to get the videos from my phone to my pc but I can't and I can't email them either. Is there anyone out there that can help me?
     

    Advertisement

  2. Caddyman

    Caddyman Well-Known Member
    233

    Nov 10, 2009
    3,216
    638
    233
    Mechanical Piping Designer
    Delaware
    why cant you get them off the phone?
     
  3. mushroomlove

    mushroomlove New Member
    Thread Starter
    5

    Jan 25, 2010
    3
    0
    5
    I don't know. If I try to send them through e-mail to many times it will delete them. I have tried to sync with my pc but it only gets the pics not the video.
     
  4. Solitary

    Solitary Well-Known Member
    35

    Dec 20, 2009
    329
    0
    35
    Clearwater, FL
    just go to your sd card and manually copy them.

    Caddyman, when I did that I can watch the video, but no sound. Any ideas? When i uploaded it to Youtube from the phone, the sound was there.
     
  5. mushroomlove

    mushroomlove New Member
    Thread Starter
    5

    Jan 25, 2010
    3
    0
    5
    how do I find my sd card, sorry I am new to this.
     
  6. mpciii

    mpciii Well-Known Member
    18

    Dec 9, 2009
    87
    10
    18
    VA
    I got this one, I had the same problem. For some reason Windows Media Player doesn't play the camera generated movie files correctly (I've checked older versions and the latest, it's all the same). You need to download and use the quicktime player and they will play fine.
     
  7. Solitary

    Solitary Well-Known Member
    35

    Dec 20, 2009
    329
    0
    35
    Clearwater, FL
    Plug your phone to your pc by usb that came with it. In notification bar click USB connected and chose mount. Then go to My Computer (Computer) and go through the card just like you go through the hard drive
     
  8. Solitary

    Solitary Well-Known Member
    35

    Dec 20, 2009
    329
    0
    35
    Clearwater, FL
    oh I have. I used Quick Time and VLC media player.
     
  9. Caddyman

    Caddyman Well-Known Member
    233

    Nov 10, 2009
    3,216
    638
    233
    Mechanical Piping Designer
    Delaware
    could be a codec. search for the almighty klite codec pack, might fix you up (on your computer)
     
  10. mpciii

    mpciii Well-Known Member
    18

    Dec 9, 2009
    87
    10
    18
    VA
    Really, than I don't know. I had the exact same problem only I uploaded the vids to flickr instead of YouTube. I did this with an XP, Vista and Windows 7 system and they all worked fine with Quicktime.
     
  11. Solitary

    Solitary Well-Known Member
    35

    Dec 20, 2009
    329
    0
    35
    Clearwater, FL
    thanks guys, i will have to experiment more.
     
  12. mpciii

    mpciii Well-Known Member
    18

    Dec 9, 2009
    87
    10
    18
    VA
    I do remember QuickTime needing permission to "fix the files" or "find missing components" (can't remember how it was worded) before it could play the files.
     

Share This Page

Loading...