1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support ringtones do not attach to contacts

Discussion in 'Android Devices' started by Kelley, May 2, 2010.

  1. Kelley

    Kelley Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    May 1, 2010

    May 1, 2010
    4
    0
    25
    I downloaded ringtones and applied them to some contacts. However, all calls come in with my default ringtone.
     

    Advertisement

  2. Mudavo

    Mudavo Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    May 1, 2010

    May 1, 2010
    15
    0
    15
    ATL
    I have this problem also. Seems to work after a battery pull, then later goes back to default ring tone.
     
  3. starogreen

    starogreen Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    92
    Joined:
    Apr 20, 2010

    Apr 20, 2010
    92
    10
    38
    Teacher
    NJ
    Same thing happened to me. Hmmmmmm
     
  4. arcsnsparks86

    arcsnsparks86 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Apr 30, 2010

    Apr 30, 2010
    3
    0
    5
    It seems when you change the default ringtone, it resets the individual contacts. If you go back and re-apply it should work. it is annoying though.
     
  5. Kelley

    Kelley Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    May 1, 2010

    May 1, 2010
    4
    0
    25
    Thanks. I reset one to try it and it still defaults. Am taking it in to Verizon tomorrow. If I get an answer, will post it here.
     
  6. superchaos

    superchaos Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    486
    Joined:
    Dec 13, 2009

    Dec 13, 2009
    486
    36
    43
    Mira Loma, CA
  7. briankeith513

    briankeith513 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    235
    Joined:
    Nov 4, 2009

    Nov 4, 2009
    235
    62
    53
    I am a lazy bum
    ATL
    Same issue here.
     
  8. dalumberjack

    dalumberjack Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    198
    Joined:
    Mar 24, 2010

    Mar 24, 2010
    198
    31
    43
    San Jose, CA
    this was happening to me as well till now.

    I finally figured out I was the problem. I downloaded the task killer program. When you hit end all tasks, you shut down a certain task (name unknown) that regulates the ring tones per contact. This is why when you pull the battery and restart the ring tones work because that process is restarted.

    You just need to be careful what you chose to end when using app killers. i will do more experimenting to find which one it is, but you guy are not alone. i thought something was wrong too. But its just user error lol:cool:
     

Share This Page

Loading...