1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Signature problem/bug?

Discussion in 'Suggestion Box & Feedback' started by dautley, Jul 3, 2012.

  1. dautley

    dautley Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,823
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    1,823
    502
    253
    Dickson, TN.
    I use to use a signature but haven't in quite a while. It's not a big problem but one thing I have noticed since deleting it is a black line always appears at the bottom of my posts now. Look below this text to see what I'm talking about. I've done everything I can think of but can't get it to go away.
     

    Advertisement

  2. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #18
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,876
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,876
    9,194
    1,413
    UK
    Apparently you do have a signature:

    Do you see anything in the box when you edit your signature? I imagine the box would look empty on a WYSIWYG editor box (as firefox uses by default).
     
  3. dautley

    dautley Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,823
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    1,823
    502
    253
    Dickson, TN.
    I do use Firefox by default so will try a different browser thanks.
     
  4. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #18
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,876
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,876
    9,194
    1,413
    UK
    If you view it from chrome, or hit the [​IMG]button in firefox, you should be able to see and delete the code.
     
    dautley likes this.

Share This Page

Loading...