1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support using a home replacement should i...

Discussion in 'Android Devices' started by mykeldrip, Feb 3, 2010.

  1. mykeldrip

    mykeldrip Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Feb 3, 2010

    Feb 3, 2010
    12
    0
    15
    (before question shout out to how great home ++ is) ok so i've tried ish some home replacements before(and by tried i mean installed didnt like look or quite get it and uninstall(when i first got phone)). i started to youtube home++ became very intrested and installed it and love it so far! great alternative i think everyone should try it out! ok now to question this is my first time posting so hello all! now that i have home++ installed i notice that my original "home screen" is always running in the background,so is there a way to "deactivate"(for lack of better terminology). doesnt it take up cpu/gpu resources and then new home screen does also in turn draining battery or slowing phone down? if no way to deactivate should i goto original and turn off stuff like live wallpapers and also remove any widgets that update regularly so i dont have it running twice? sorry if this is a dumb question just kind of new to home screen replacements! Ty for the help!
     

    Advertisement

  2. FLT

    FLT Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    147
    Joined:
    Jun 18, 2009

    Jun 18, 2009
    147
    1
    36
    .be
    Can you please use the Enter button next time?
    This is almost impossible to read, it looks like this:

    [​IMG]

    Thx :)

    On topic: the launcher will always be running, nothing to do about it. Even if you kill it with a task killer it'll auto reboot
     
  3. rookie1082

    rookie1082 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    72
    Joined:
    Jan 5, 2010

    Jan 5, 2010
    72
    0
    15
    I had the same question a while back... No way to really "deactivate" the old home screen.. So what I did was took off all widgets, icons, etc. Left the old homescreen completely blank. I noticed this helped battery life and smoothness of the home++.

    I wish someone would make a custom rom with ONLY home++ as the homescreen.
     
  4. mykeldrip

    mykeldrip Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Feb 3, 2010

    Feb 3, 2010
    12
    0
    15
    thanks guys for the quick responses! FLT-idk whats wrong on my end....hmmmmi really dont know whats wrong it did not even post my entire reply.... but for some reason its just not working i hit enter it shows that i do but when i post viola one big jumbled mess sorry!
     
  5. FLT

    FLT Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    147
    Joined:
    Jun 18, 2009

    Jun 18, 2009
    147
    1
    36
    .be
    Hehe np, was just kidding :D

    I see you're new so maybe you need some time getting used to it ;)
     
  6. t0ph0id

    t0ph0id Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    229
    Joined:
    Dec 18, 2009

    Dec 18, 2009
    229
    23
    38
    Bristol, UK
    I have Home++ installed and after reading this want to go back in to the original homescreen and delete all the widgets from it. How can I do this?

    Edit: done it now.
    Hopefully that will save me some battery life.
     
  7. glennjr15

    glennjr15 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    22
    Joined:
    Feb 3, 2010

    Feb 3, 2010
    22
    0
    15
    Compton, CA
    Do "live wallpapers" work for anyone? For the life of me, I cannot get one to work on Home ++
     
Tags:

Share This Page

Loading...