1. Download our Official Android App: Forums for Android!

where's the news on the N1 with AT&T 3g

Discussion in 'Android Devices' started by junkie, Feb 17, 2010.

  1. junkie

    junkie Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    18
    Joined:
    Nov 24, 2009

    Nov 24, 2009
    18
    0
    15
    as the title says, I'm surprised nothing have been muttered since the FCC findings...

    I am on Telus in Canada, and need to ditch my Touch Pro 2 badly...
     

    Advertisement

  2. mi_canuck

    mi_canuck Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    1,064
    Joined:
    Jan 7, 2010

    Jan 7, 2010
    1,064
    15
    113
    there is no news, because at&t is not getting it...
     
  3. junkie

    junkie Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    18
    Joined:
    Nov 24, 2009

    Nov 24, 2009
    18
    0
    15
    well something passed the FCC with those 3G bands, so maybe it's the bravo, either way, some news on whatever that handset is would be nice...
     
  4. mi_canuck

    mi_canuck Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    1,064
    Joined:
    Jan 7, 2010

    Jan 7, 2010
    1,064
    15
    113
    i'm sure where there's news, it'll be on phandroid, or boygenius or engadget...
     
  5. SnotF

    SnotF Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    454
    Joined:
    Feb 5, 2010

    Feb 5, 2010
    454
    12
    38
    Boston Baby!
    its coming... as soon as the iPhone comes to big red; )
     
  6. Three

    Three Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    50
    Joined:
    Jan 29, 2010

    Jan 29, 2010
    50
    0
    35
    NYC
  7. SnotF

    SnotF Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    454
    Joined:
    Feb 5, 2010

    Feb 5, 2010
    454
    12
    38
    Boston Baby!
    I'm sorry, I thought you'd pick up the sarcasm.

    THE NEXUS ONE IS NEVER, EVER COMING TO AT&T.

    ever.
     
  8. SnotF

    SnotF Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    454
    Joined:
    Feb 5, 2010

    Feb 5, 2010
    454
    12
    38
    Boston Baby!
    I'm sorry, I thought you'd pick up the sarcasm.

    THE NEXUS ONE IS NEVER, EVER COMING TO AT&T.

    ever.
     
  9. csreborn

    csreborn Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    162
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    162
    17
    38
    They don't run new bands though the FCC so they can sell them up in Canada. AT&T is getting 5 Android phones in 2010 as per their own confirmation at CES.

    1 Dell, 1 Motorola, and 3 HTC phones with one being exclusive to AT&T.

    They are also able to identify my phone on their network as an HTC Nexus One when adding a $30 data plan automatically.
     
  10. Air Force One

    Air Force One Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    401
    Joined:
    Jan 6, 2010

    Jan 6, 2010
    401
    55
    53
    That all depends on how you define "coming". If by "coming" you mean having to sign a contract with AT&T, then you are correct, it's not coming. However, if by "coming" you mean being able to buy a Nexus thru Google that will support AT&T's 3G network, then it is in fact coming. :)

    I have no desire to go back to the old way of doing things. As long as I'm a Nexus user, no more contracts for me.:)
     
  11. junkie

    junkie Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    18
    Joined:
    Nov 24, 2009

    Nov 24, 2009
    18
    0
    15
    I never thought I was 'coming' to AT&T, I said with AT&T capable 3G, as that's what I need on Telus to use it... not to mentino that I wouldn't even have an Edge network to use, so using the current model from Tmob would yield no data at all aside from wifi. I have high doubts it would be sold by at&t, but google can have the phone made with those 3G bands in place and sell it themselves; has little to nothing to do with AT&T as a company.
     
  12. mi_canuck

    mi_canuck Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    1,064
    Joined:
    Jan 7, 2010

    Jan 7, 2010
    1,064
    15
    113
    all you needed to say was 850/1900 UMTS.... was no need to even mention AT&T.... last I checked, Telus, Rogers and Bell phones don't have AT&T stamped on them...
     
  13. junkie

    junkie Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    18
    Joined:
    Nov 24, 2009

    Nov 24, 2009
    18
    0
    15
    The phone has those bands in it now... I am more interested in it having 3G I can use on my carrier, I need 850/1900 HSPA bands...
     
  14. mi_canuck

    mi_canuck Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    1,064
    Joined:
    Jan 7, 2010

    Jan 7, 2010
    1,064
    15
    113
Tags:

Share This Page

Loading...