1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Yahoo on Email App

Discussion in 'Android Devices' started by Cypha Soundz, Aug 14, 2010.

  1. Cypha Soundz

    Cypha Soundz Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Aug 13, 2010

    Aug 13, 2010
    2
    0
    5
    Anyone having a problem logging into the default mail client with a yahoo account. On my last Captivate it had no problem but on this new one it keeps saying that I put in a "incorrect" username/password.
     

    Advertisement

  2. gunny5821

    gunny5821 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    501
    Joined:
    Aug 4, 2010

    Aug 4, 2010
    501
    29
    68
    USMC Retired/Disabled
    Richmond, VA (USA)
    Yahoo is all hosed up. Ever since they came out with their annual pay me $$$ accounts, you can no longer forward any yahoo email. You also cannot set them up to send email to your phone or computer, again in less you have the annual $$$ account. So I basically dumped yahoo and use gmail and/or Apples mobileme (which I love). You can also setup hotmail/live mail on your phones and computers, sometimes. Depends on how old your account is and did it get grandfathered in, as it did in my case.. So dump yahoo and go to gmail.. Just my 2 cents

    Gunny
     
  3. ranman

    ranman Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    6
    Joined:
    Aug 4, 2010

    Aug 4, 2010
    6
    1
    6
    I don't think you can blame Yahoo for this, since Yahoo mail works just fine on my ipod Touch and old BB Curve.
     

Share This Page

Loading...