Evo not showing up in "My Computer"Support


Last Updated:

  1. sintricate

    sintricate Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    9
    Well, it shows up but the drive is empty (insert disc). This was working perfectly fine until today for some reason. Now everytime I plug my Evo into my PC, nothing happens.

    I've set the default action to "Disk Drive" and then I've gone and changed it a few times to see if anything worked, I even set it to ask me each time I plug it in. I'm getting no notifications besides the debugging thing.

    I wiped the phone and it started working fine again. I restored my phone and again, it stopped working.

    Any ideas? I've tried all the USB settings...
     

    Advertisement
  2. sitlet

    sitlet Banned

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    5,867
    Likes Received:
    633
    First off, have you restarted the phone? That usually helps.

    If you are getting the debugging notification, then yo uhave usb debugging on, and the phone wont give you the disk drive mode.
     
  3. Mr. Ed

    Mr. Ed Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    6,675
    Likes Received:
    1,464
    it would be worth him trying to turn it off and see but mine works just fine with usb debug on.

    I've had this happen before and one of a few things fixed it...
    restart computer
    reboot phone
    enable disk drive again
    try a different usb cable
    try a different usb port
     
  4. meshell213

    meshell213 Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    I had the same problem before, I think it's because I ended some program from the Running Services. I just turn off my phone and turn it on again, then solve my problem.
     
  5. sintricate

    sintricate Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    9
    I've tried everything you guys recommended and still nothing.
     
  6. Mr. Ed

    Mr. Ed Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    6,675
    Likes Received:
    1,464
    even a different cable.

    oh hey try to remove and re insert your sd card.
     
  7. sintricate

    sintricate Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    9
    Tried those too :(
     
  8. Mr. Ed

    Mr. Ed Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    6,675
    Likes Received:
    1,464
    another user was having this issue today and removed the battery, put it back in and everything worked.

    have you tried a different computer to see if it works there?
     

Share This Page

Loading...