Flash 10.1 for android


Last Updated:

  1. jcj77d

    jcj77d Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    5
    Does anybody know how to get the "flash 10.1" to work on the HTC HERO, running the latest 2.1 sprint ROM (ver 5, not 6), im rooted.

    Ive downloaded the Flash 10.1.apk, & installed it but not working...

    any help.

    thanks
     

    Advertisement
  2. NYCHitman1

    NYCHitman1 Gun for Hire Developer

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    6,537
    Likes Received:
    1,738
    It doesn't work. You can't have it on our Hero.
     
  3. dominicanyor

    dominicanyor Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    321
    Likes Received:
    3
    that sucks.
     
  4. amageus

    amageus Well-Known Member

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    439
    Likes Received:
    85
    Flash will not work in anything other than Froyo (2.2).
     
  5. jcj77d

    jcj77d Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    5
    why, it says all over the net, flash 10.1 for android 2.1:confused:

    well @ least skyfire works better for viewing flash pages
     
  6. SmallSebenza

    SmallSebenza New Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Flash 10.1 came preloaded on my HTC Hero (alltel), along with Android 2.1

    [​IMG]
     
  7. jcj77d

    jcj77d Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    5
    whats your phone Chip speed, & does it play flash smoothly, or is it still slow & choppy
     
  8. SmallSebenza

    SmallSebenza New Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    It's the Qualcomm 528mhz chip.

    Flash is kinda choppy in the stock browser but really smooth in dolphin hd and skyfire.
     
  9. barnacles

    barnacles Well-Known Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    406
    Likes Received:
    32
    I don't think that necessarily means its full flash n not flash lite.
    My test returns the same results.
     
  10. hydroid

    hydroid Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    I actually have flash 10.1 on my hero and it works wonderfully. I got the apk from androidcentral a few weeks ago. The only thing is that the phone gets really hot after a while.
     
  11. jschill31

    jschill31 Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Hello,
    I also downloaded flash 10.1 but for kicks just removed it and ran the adobe flash version test. It still comes back as saying I have 10.1 installed...I think this means that we all have flash lite no matter if you get the 10.1 apk installed or not.
     
  12. barnacles

    barnacles Well-Known Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    406
    Likes Received:
    32
    Correct.. thank you. People don't realize this.. lol. You guys have flash lite. This apk is doing nothing. If you have working FULL flash, show me proof. Not on a rooted rom which is hacked to work, but just from the apk.

    Screenshot youtube embeded and playing and I'll believe you. :D
     
  13. BOO5TED

    BOO5TED Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    633
    Likes Received:
    59
  14. iCrash

    iCrash Active Member

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Im rooted Fresh ROM 2.0d and embedded video works on mine too. Granted it is very choppy but it works.
     
  15. jcj77d

    jcj77d Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    5
    what if we uninstalled flash lite, & installed FULL flash, would that work?
     
  16. MadBrown

    MadBrown Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    105
    Likes Received:
    9
    Ugh, PlayOn just released an app for Android but I can't run it because it requires Flash 10.1. I'm running CM6 Android 2.2, btw.
     
  17. LBPHeretic

    LBPHeretic Well-Known Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    2,368
    Likes Received:
    507
    Full Adobe Flash 10.1 does not and never has worked on the Sprint HTC Hero. It was never developed for ARM11 CPUs.

    Adobe Flash Lite, on the other hand, works well with Sense UI ROMs and supports many of the features of Flash 10.1, but not all of them. Flash Lite on the Sprint HTC Hero also tends to show up as version 10.1 in Flash version websites, which can be misleading. I have seen threads about a Flash Lite .apk file being available that will work on non Sense UI ROMs, but have not tried it. If anyone has any experience on that, please chime in.
     

Share This Page

Loading...