lag issue after rooting


Last Updated:

  1. heroz

    heroz New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    So I rooted my phone about a moth ago. Install FRESH ROM 1.1.
    Everything was going great the first couple of days, apps were running so much smoother the lag had completely stoped, but the last couple of days my phone stared lagging again much more then before rooting. I did a soft reset and a hard reset but it wont help at all. Is there somthing i can do to fix this? Any help would be greatly appreciated.Thanks
     

    Advertisement
  2. smtz

    smtz New Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    having the same issue :(
     
  3. 702DROID

    702DROID Well-Known Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    582
    Likes Received:
    22
    has to be an app causeing it
     
  4. heroz

    heroz New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    It cant be, last night I did a hard reset even before I install a app the laggin was still going on. I only have 5 apps
     
  5. 702DROID

    702DROID Well-Known Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    582
    Likes Received:
    22
    well then idk what to tell you cause i have lil to no lag on mine have 75 apps and running strong
     
  6. Dreamliner

    Dreamliner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    691
    Likes Received:
    86
    What apps do you have?
     

Share This Page

Loading...