Page formatting in IE 9


Last Updated:

  1. Martimus

    Martimus One bite at a time... Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    19,535
    Likes Received:
    4,045
    Don't know if this has been reported elsewhere but I'm seeing a periodic issue with formatting when using Internet Exploder 9. Here is a screen shot of what I'm seeing

    [​IMG]

    Specifically note the row of black buttons that are running through the last post (blurring is because I tried to archive the image in MS Paint. Silly me!). This does not seem to happen consistently. I likely see it once every few days. The post where I saw it on this particular occasion is

    http://androidforums.com/motorola-xoom/572446-android-4-1-jelly-bean-xoom-2.html#post4793527
     

    Advertisement
    Rxpert83 likes this.
  2. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,215
    Likes Received:
    18,557
    Hm, ok will look into this.
     
    Martimus and Rxpert83 like this.
  3. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,215
    Likes Received:
    18,557
    Sorry for delay! Verified and sent to developer again.
     
  4. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,215
    Likes Received:
    18,557
    Resolved, yes?
     
  5. Martimus

    Martimus One bite at a time... Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    19,535
    Likes Received:
    4,045
    This issue tends to occur randomly... will keep an eye out for it.
     

Share This Page

Loading...