Sound IssueSupport


Last Updated:

  1. n0ct3m

    n0ct3m Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    419
    Likes Received:
    59
    I've been having this sound issue that keeps driving me crazy. At least once a week my phone will go silent (I guess that's one way to put it) on me.

    My media volume, notification volume and call volume are all at max, but I get no sound out of my phone when a call or message, etc. starts up on my phone. I know it's not any option I'm accidentially hitting on my phone because I can literally get off of one call where the volume worked fine when my phone rang and two minutes later it's messed up. A simple reboot fixes this issue, but it's annoying having to do that. At first I thought it might be rom specific, but it has happened with just about every rom I can remember using.

    Has anyone else run across this happening?
     

    Advertisement
  2. doogald

    doogald Guides Guide

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    6,620
    Likes Received:
    1,896
    That sounds a lot like the silent audio bug to me.

    You mention ROMs, so I assume that you are rooted. Are you at the latest radio version (which you would be if you were updated to the July OTA update before you rooted, or if you manually installed the radio.

    Just make sure to check the MD5 of the file before you flash it, if that's what you end up doing.

    The latest radio is here: July 2010 Eris Radio - 2.42.01.04.27 - xda-developers

    If you already have that radio, maybe you need an older version?
     

Share This Page

Loading...