Swype won't swypeSupport


Last Updated:

  1. mrhomiec

    mrhomiec Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    528
    Likes Received:
    60
    this has only started happening ever since i started
    to use Nonsensikal about 2 weeks ago. (used to be
    on xtrROM and before that un-rooted).

    every once and a while, i'll try to type something,
    so i start swyping, but after i finish a word, the
    whole keyboard will get outlined in blue for a sec,
    then go back to normal, and no word will show up.
    if i try to swype again, the same thing happens.

    the only way i've found to return it to normal was
    to switch to a different keyboard, and then back
    to swype.

    has anyone else come across this?
     

    Advertisement
  2. nathanirwin311

    nathanirwin311 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    122
    Likes Received:
    16
  3. mrhomiec

    mrhomiec Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    528
    Likes Received:
    60
    i tried something similar to that, i uninstalled both, didn't reboot,
    didn't download a new installer. i just installed again after uninstall.
    i'll try this method though and post my results.

    UPDATE: just completed the suggested method.
    will post back if it happens again or not within a week's time.
     
  4. mrhomiec

    mrhomiec Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    528
    Likes Received:
    60
    so just yesterday, it happened again.

    i tried to swype, and i got the blue box around the keyboard.

    i had to switch to a different keyboard and then back to swype.
     
  5. tstd24

    tstd24 New Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I am having no luck with swype. Does anyone know where to find a reliable download?
    I have an xperia x10
     

Share This Page

Loading...