Why can't I get Swype to work?General


Last Updated:

  1. mmisterio

    mmisterio Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    9
    I have it installed. It's checked under keyboards in settings. I go to a random txt msg and hold down the voice button until it turns into settings but under keyboard types I only have 3 choices and none of them are swype. Any help?
     

    Advertisement
  2. shinn

    shinn Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    under swype settings, it is necessary to go through the tutorial before swype will work. Also if it freezes up, you might have to reboot. then it should work.
     
  3. mmisterio

    mmisterio Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    9
    tutorial just draws "swype is quick" and then nothing...
     
  4. mmisterio

    mmisterio Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    9
    rebooted and everything works. Wow this will take some adjusting and landscape swype may be impossible
     
  5. shinn

    shinn Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    try rebooting...
     
  6. jbdan

    jbdan Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    7,121
    Likes Received:
    3,187
    It does take some adjusting. If you end up liking it just give it a week or so...I Swype faster than I talk :p
     

Share This Page

Loading...