1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root 4G simple IP has anyone tried it?

Discussion in 'Android Devices' started by jmarsh667, Jan 22, 2013.

  1. jmarsh667

    jmarsh667 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    20
    Joined:
    Apr 17, 2012

    I was wondering if anyone has tried this on the 4g? Als if so what are the results also does anyone think it would cause any issues?
    Possibly with the way data switches from tower to tower. I used it on my admire and whenever I lost connection then it wouldn't get it back until I restarted my phone.

    http://androidforums.com/lg-optimus-m/517163-3g-boost-tutorial.html
     

    Advertisement

  2. Ubercharrge

    Ubercharrge Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    542
    Joined:
    Aug 11, 2012

    Aug 11, 2012
    542
    105
    113
  3. johnnyolivares

    johnnyolivares Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    491
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    491
    96
    63
    Male
    Los Angeles
    I change my settings to simple IP only
     
  4. jmarsh667

    jmarsh667 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    20
    Joined:
    Apr 17, 2012

    Thx for the quick reply guys I'll try that I'm on 9033 n its really quick now i was just wondering what i could do to improve it
     
  5. sammyz

    sammyz LG Whiz Kid
    Rank:
     #58
    Points:
    423
    Posts:
    8,840
    Joined:
    Jun 3, 2011

    Jun 3, 2011
    8,840
    2,499
    423
    Male
    Video Production
    Sunrise, Fl
    The M.IP tab is only for CDMA editing, it will only effect 3G connections I believe.
     
    k0r and Ubercharrge like this.
  6. Ubercharrge

    Ubercharrge Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    542
    Joined:
    Aug 11, 2012

    Aug 11, 2012
    542
    105
    113
    9033 is experimental so the speeds aren't the best.
     
  7. jpizle

    jpizle Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    975
    Joined:
    Mar 15, 2012

    Mar 15, 2012
    975
    105
    93
    Male
    self employed
    Dalton, GA
    What is the code to change to simple ip
     
  8. sammyz

    sammyz LG Whiz Kid
    Rank:
     #58
    Points:
    423
    Posts:
    8,840
    Joined:
    Jun 3, 2011

    Jun 3, 2011
    8,840
    2,499
    423
    Male
    Video Production
    Sunrise, Fl
    You mean the SPC?
     
  9. jpizle

    jpizle Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    975
    Joined:
    Mar 15, 2012

    Mar 15, 2012
    975
    105
    93
    Male
    self employed
    Dalton, GA
    Idk do you do it in hidden menu or qpst?
     
  10. jpizle

    jpizle Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    975
    Joined:
    Mar 15, 2012

    Mar 15, 2012
    975
    105
    93
    Male
    self employed
    Dalton, GA
    Someone explain to me how to change to simple ip please
     
  11. johnnyolivares

    johnnyolivares Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    491
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    491
    96
    63
    Male
    Los Angeles
    Follow this guide ONLY to get into service programming using QPST
    After that go to the Ip tab and in there you can switch to mobile I P
     
  12. sammyz

    sammyz LG Whiz Kid
    Rank:
     #58
    Points:
    423
    Posts:
    8,840
    Joined:
    Jun 3, 2011

    Jun 3, 2011
    8,840
    2,499
    423
    Male
    Video Production
    Sunrise, Fl
    Yes it asks for SPC in hidden menus
    Go to whiterabbit.org/android and enter your IMEI and it will give you your SPC (MSL)
     
  13. jpizle

    jpizle Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    975
    Joined:
    Mar 15, 2012

    Mar 15, 2012
    975
    105
    93
    Male
    self employed
    Dalton, GA
    Thanks you guys but what I'm asking is do I change to simple IP in the hidden menu or do I use QPST
     
  14. johnnyolivares

    johnnyolivares Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    491
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    491
    96
    63
    Male
    Los Angeles
    QPST
     
  15. fxshawk

    fxshawk Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    40
    Joined:
    Sep 3, 2012

    Sep 3, 2012
    40
    8
    16
    Male
    NY
    I think you are right grasshopper..I went to simply ip and no change in speed at all.
     
    Ubercharrge and sammyz like this.
  16. Ubercharrge

    Ubercharrge Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    542
    Joined:
    Aug 11, 2012

    Aug 11, 2012
    542
    105
    113
    I'll edit out my post so no misinformation gets thrown like that then :p
     
  17. sammyz

    sammyz LG Whiz Kid
    Rank:
     #58
    Points:
    423
    Posts:
    8,840
    Joined:
    Jun 3, 2011

    Jun 3, 2011
    8,840
    2,499
    423
    Male
    Video Production
    Sunrise, Fl
    Change the title too :p
    Change 4G to 3G
     
  18. Ubercharrge

    Ubercharrge Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    542
    Joined:
    Aug 11, 2012

    Aug 11, 2012
    542
    105
    113
    Not my thread :thinking:
     
  19. sammyz

    sammyz LG Whiz Kid
    Rank:
     #58
    Points:
    423
    Posts:
    8,840
    Joined:
    Jun 3, 2011

    Jun 3, 2011
    8,840
    2,499
    423
    Male
    Video Production
    Sunrise, Fl
    Oh yea...need :coffee:
     
Tags:

Share This Page

Loading...