1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root How to update PRL on rooted 2.2

Discussion in 'Android Devices' started by foxspy, Aug 5, 2010.

  1. foxspy

    foxspy Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    3
    0
    5
    Hey guys,

    I saw that a new PRL 60669 is out and I was wondering how to update the PRL on my rooted stock 2.2 rom? I currently have 60662 and when I try and update, I get error code 1012...

    Any suggestions?

    Thanks.
     

    Advertisement

  2. boliviano3

    boliviano3 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    54
    Joined:
    Mar 4, 2010

    Mar 4, 2010
    54
    17
    18
    The Pacific is Terrific
  3. foxspy

    foxspy Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    3
    0
    5
    It looks like the attachment for the new PRL is gone...

    It seems that people that are running CM6 or other aftermarket ROMs have problems updated the PRL, but why am I having problems w/ the stock rooted 2.2?
     
  4. tsipa

    tsipa Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    636
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    636
    111
    93
    NYC
    I updated PRL just fine using Fresh...
     
  5. ookees

    ookees Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Jun 1, 2010

    Jun 1, 2010
    12
    0
    15
    I'm on rooted stock 2.2 prl update worked fine. Did you flash your radios after you updated to 2.2? Maybe that has dome thing to do with it. Just a guess.
     
  6. tinop

    tinop Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    4
    Joined:
    Aug 2, 2010

    Aug 2, 2010
    4
    1
    6
    but isn't the prl, the preferred roaming list? unless you travel outside your home coverage area. updating the PRL isn't a big deal.
     
  7. foxspy

    foxspy Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    3
    0
    5
    I flashed radios first, then 2.2.

    My work has real spotty coverage, but friends w/ Verizon have full coverage..
     
  8. basso4735

    basso4735 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    82
    Joined:
    Jul 22, 2010

    Jul 22, 2010
    82
    11
    18
    AFAIK the order in flashing should be, rom, radio, reboot, 2nd radio, reboot again. This may have nothing to do with your issue though.
     
Tags:

Share This Page

Loading...