1. Download our Official Android App: Forums for Android!

[International / GSM] stuck in rooting

Discussion in 'Android Devices' started by nocola, Dec 15, 2011.

  1. nocola

    nocola Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Dec 15, 2011

    Dec 15, 2011
    2
    0
    5
    Hi everyone, I am in the middle of rooting the Nexus but for some odd reason I and getting this message "adbd cannot run as root in production builds". I am also using a Mac so Some of the commands are different.

    Thanks
     

    Advertisement

  2. cabraswell

    cabraswell Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    329
    Joined:
    Jun 24, 2010

    Jun 24, 2010
    329
    39
    63
    Male
    Biomedical Technician
    Western NC
    I'm getting the same thing using the manual method. I've unlocked the bootloader and loaded the unsecured boot.img and when I use adb root I get the same message. Any help would be appreciated.

    I'm using Windows 7.
     
  3. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US
    I got that too. try rebooting your phone and starting over.
     
  4. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US
    i kept getting that error. then i rebooted issued

    ./adb-mac root

    and it said it was already operating in root mode

    i was like oooooooookay???
     
Tags:

Share This Page

Loading...