1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Jelly Bean 3.15.651.16 Info

Discussion in 'Android Devices' started by dustwun77, Dec 13, 2012.

  1. dustwun77

    dustwun77 Endeavor to Persevere :)
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    623
    Posts:
    4,825
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Feb 24, 2010
    4,825
    2,844
    623
    Male
    ET
    SC
    Tried it with my old firmware. got a quadrant of 6514 or something like that.

    It is butter smooth. Can't get the setting for setting on the recent apps button to work though. drag.
     

    Advertisement

  2. dustwun77

    dustwun77 Endeavor to Persevere :)
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    623
    Posts:
    4,825
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Feb 24, 2010
    4,825
    2,844
    623
    Male
    ET
    SC
    So Rx, How do you feel this compares with the cm10 you have been running? Favorable?

    I am hoping and expecting that you can restore a nand now with this new h boot. have you tried that yet?
     
  3. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #13
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,908
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,908
    13,142
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    I haven't, but I don't see that being an issue. With S-off I should have access to everything. I could also just flash an old h-boot if it gave me troubles.

    I think this compares very favorably to cm10. Its hard to tell because this thing hasnt had a few days to "settle in" but fresh out of the box its speedy and smooth. This is honestly how the phone should have shipped. I will be staying on this for the time being. I don't have any impulses to flash cm10 yet. Project butter + Google now+ sense camera = a happy rx
     
    NaterTots, EarlyMon and dustwun77 like this.
  4. RichboyJhae

    RichboyJhae Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    439
    Joined:
    Dec 31, 2009

    Dec 31, 2009
    439
    262
    88
    Texas
    Well, I tried flashing the rom uploaded by Viperboy to no avail. I'm just gonna take the plunge and accept with the OTA with root.
     
  5. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #13
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,908
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,908
    13,142
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    What is happening when you flash it?

    I would NOT suggest accepting the OTA. It will only work under a very strict set of circumstances.
     
  6. dustwun77

    dustwun77 Endeavor to Persevere :)
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    623
    Posts:
    4,825
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Feb 24, 2010
    4,825
    2,844
    623
    Male
    ET
    SC
    So. then too, when the devs inevitably get a hold of and improve it, turning off the Tell HTC and getting rid of the red writing and whatever other imaginative things they come up with, you should be able to flash them too...

    Hmm, really wondering what would be the downside of just taking this ota?
    I'm aghast! So contrary to all I have seen and learned!
     
  7. RichboyJhae

    RichboyJhae Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    439
    Joined:
    Dec 31, 2009

    Dec 31, 2009
    439
    262
    88
    Texas
    The first few times I would just get errors(I'm using TWRP 2.1.8). I tried the unmount cache fix, then it would go through some of the process, and randomly reboot to recovery.
     
  8. dustwun77

    dustwun77 Endeavor to Persevere :)
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    623
    Posts:
    4,825
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Feb 24, 2010
    4,825
    2,844
    623
    Male
    ET
    SC
    are you S off or S on?
     
  9. dustwun77

    dustwun77 Endeavor to Persevere :)
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    623
    Posts:
    4,825
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Feb 24, 2010
    4,825
    2,844
    623
    Male
    ET
    SC
    you need to try it with the latest TWRP.
     
  10. RichboyJhae

    RichboyJhae Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    439
    Joined:
    Dec 31, 2009

    Dec 31, 2009
    439
    262
    88
    Texas
    This is probably a noob question, but how would I go updating it? And I'm S-OFF
     
  11. dustwun77

    dustwun77 Endeavor to Persevere :)
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    623
    Posts:
    4,825
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Feb 24, 2010
    4,825
    2,844
    623
    Male
    ET
    SC
    I think you can do it through the bootloader, how i did it the first time, other than that, restore a nand, install goo manager and let it put it on for you, How I have done it the last few times. easy peasy, light and breezy!

    edit: Link and instructions

    http://teamw.in/project/twrp2/98
     
  12. Granite1

    Granite1 Zercron Encrusted Tweezer
    Rank:
    None
    Points:
    833
    Posts:
    7,148
    Joined:
    Dec 27, 2010

    Dec 27, 2010
    7,148
    7,173
    833
    Male
    Highway Construction Inspection
    Pittsburgh, PA
    Man I'm out of the loop for a day and look what happens. :mad:
     
    ocnbrze and Rxpert83 like this.
  13. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #13
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,908
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,908
    13,142
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    It was a big day to miss! Getcha some jellybeans
     
    Granite1 likes this.
  14. dustwun77

    dustwun77 Endeavor to Persevere :)
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    623
    Posts:
    4,825
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Feb 24, 2010
    4,825
    2,844
    623
    Male
    ET
    SC
    That will teach you! You snooze, you lose! :)
     
    ocnbrze likes this.
  15. argyle324

    argyle324 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 17, 2012

    Jun 17, 2012
    1
    0
    5
    I'm trying to update my firmware, but I can't find a link to the 3.15.651.16 RUU. I tried the link below from XDA, but it says the zip is corrupted.

    PJ75IMG - Complete Firmware zip with hBoot (signature intact)
    The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service[/url] (MD5: 0d8f9d65e29c1c824654bf88b9438f15)

    I am:
    S-On
    HBOOT-1.19.0000
    Radio-1.12.11.0809

    Since I'm S-ON, I know I need to re-lock and unroot, which isn't a problem, the problem is not being able to find the updated RUU. Is there an easier way?

    Thanks!
     
  16. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #13
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,908
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,908
    13,142
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    You can't update through bootloader if your s-on, and the ruu hasn't been released yet
     
    ocnbrze likes this.

Share This Page

Loading...