1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Location fails to update

Discussion in 'Android Devices' started by marky9074, Sep 4, 2010.

  1. marky9074

    marky9074 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    75
    Joined:
    Apr 19, 2010

    Apr 19, 2010
    75
    3
    16
    After a recent trip away I have come back and the HTC clock widget does not update to the current location... it is stuck on 'United Kingdom' instead of my current location... :cool:

    As a test I went for a drive today and whist 'Latitude' showed where I was, the google home page still showed the wrong location, and HTC widget still showed just 'United Kingdom'...

    This has just got me stumped.. :thinking:
     

    Advertisement

  2. tirc83

    tirc83 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    Jun 29, 2010

    Jun 29, 2010
    17
    0
    15
    I had that problem - now I'm rooted and on 2.2 it's working normally again.
     
  3. Euphobia

    Euphobia Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    40
    Joined:
    Aug 1, 2010

    Aug 1, 2010
    40
    1
    36
    Have you tried updating it manually? If you click the widget, it should open up the weather app that has a sync button.

    If that fails, then you can try disabling all wireless connections and re-enabling them. That works for me as well.
     
  4. marky9074

    marky9074 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    75
    Joined:
    Apr 19, 2010

    Apr 19, 2010
    75
    3
    16
    Yep and its the same... my current location is Maidstone, and I have Maidstone as an additional location set up and that updates just fine.. its just the 'current location' that reports 'United Kingdom'...
     
  5. marky9074

    marky9074 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    75
    Joined:
    Apr 19, 2010

    Apr 19, 2010
    75
    3
    16
    Now I look at it, seems to be like the other threads... the current location 'United Kingdom' is reporting identical values to my Maidstone location..
     
Tags:

Share This Page

Loading...