1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [MetroPCS/CDMA] Hyperdrive rom

Discussion in 'Android Devices' started by william1964, Apr 4, 2013.

  1. edgeez25

    edgeez25 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    473
    Joined:
    May 9, 2011

    May 9, 2011
    473
    329
    88
    Hey Fellas heres a generic zip for mms and 4g just need to edit build prop after installing cause theirs a few different possibilities with so many options :D

    http://db.tt/d6hZKMFW

    Hope it helps
     

    Advertisement

    mike28 likes this.
  2. alexandroid5

    alexandroid5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    511
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    511
    225
    93
    Male
    Student
    Duncanville TX
    Ok I see theres a secMMS.apk on that file so I guess it replaces the one on the rom. I want the SecMMS.apk from this rom because it has group text so if I replace the app with the one on this rom into your zip file will it still work?
     
  3. edgeez25

    edgeez25 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    473
    Joined:
    May 9, 2011

    May 9, 2011
    473
    329
    88
    No clue I havent used the rom test and let the people know :D
     
  4. alexandroid5

    alexandroid5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    511
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    511
    225
    93
    Male
    Student
    Duncanville TX
    Ok cause im feelig too tired to use my laptop lol. Im going to switch mms.apk on your zip file and see if it works. I also gotta flash the rom, im on jellybean goodness
     
  5. alexandroid5

    alexandroid5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    511
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    511
    225
    93
    Male
    Student
    Duncanville TX
    Well MMS work but i do get a force close on the phone.apk sometimes and I lose signal completely for like 3 seconds then it comes back, I'm gonna mess with it a little longer
     
  6. Blazingmods

    Blazingmods Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    108
    Joined:
    Oct 13, 2012

    Oct 13, 2012
    108
    8
    36
    Male
    I reflashed this rom today and like last time i had it on the signal and everything would be fine then show the O with the slash and the go back to normal and may do it again then its fine but i just want to know if this is okay?
     
  7. alexandroid5

    alexandroid5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    511
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    511
    225
    93
    Male
    Student
    Duncanville TX
    Its normal if it does two or three times when you boot your phone. Mine did that too because you're using the file for another ROM but other than that you shouldn't have any other problems
     
  8. flakito97

    flakito97 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,029
    Joined:
    Sep 25, 2011

    Sep 25, 2011
    1,029
    178
    143
    So how's this running?? Everything working?? Battery life.. Etc ??
     
  9. alexandroid5

    alexandroid5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    511
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    511
    225
    93
    Male
    Student
    Duncanville TX
    Everything works, Its smooth, and battery life is pretty decent. I like how customizable it is
     
    flakito97 likes this.
  10. RobDizz

    RobDizz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    88
    Joined:
    Mar 4, 2013

    Mar 4, 2013
    88
    2
    16
    Male
    Florida
    Everytime I download this rom and put it on my phone to flash it shows up as goodness in TWRP :(
     
  11. alexandroid5

    alexandroid5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    511
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    511
    225
    93
    Male
    Student
    Duncanville TX
    I think you downloaded the goodness fix
     
  12. RobDizz

    RobDizz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    88
    Joined:
    Mar 4, 2013

    Mar 4, 2013
    88
    2
    16
    Male
    Florida
    what am i suppose to get?
     
  13. alexandroid5

    alexandroid5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    511
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    511
    225
    93
    Male
    Student
    Duncanville TX
  14. RobDizz

    RobDizz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    88
    Joined:
    Mar 4, 2013

    Mar 4, 2013
    88
    2
    16
    Male
    Florida
    thats how i downloaded them and installed and my phone looks like Goodness rom :S
     
  15. RobDizz

    RobDizz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    88
    Joined:
    Mar 4, 2013

    Mar 4, 2013
    88
    2
    16
    Male
    Florida
    when I put the actual rom on my phone in TRWP it shows up as MJJ something GOODNESS
     
  16. alexandroid5

    alexandroid5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    511
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    511
    225
    93
    Male
    Student
    Duncanville TX
    Hyperdrive ROM has aroma so if you don't see the aroma installer then your flashing the wrong rom
     
    RobDizz likes this.
  17. RobDizz

    RobDizz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    88
    Joined:
    Mar 4, 2013

    Mar 4, 2013
    88
    2
    16
    Male
    Florida
    I downloaded the ROM the OP posted :S It downloads it says Hyperdrive RLS10 Universal. When I put it on my phone says the same in the folder, just wen i go to TRWP it says Goodness 2.0 ._.
     
  18. flakito97

    flakito97 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,029
    Joined:
    Sep 25, 2011

    Sep 25, 2011
    1,029
    178
    143
    You might be in a different folder. In twrp recovery you have to search for the file and make sure you find the download under internal memory and not external.
     
    RobDizz likes this.
  19. RobDizz

    RobDizz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    88
    Joined:
    Mar 4, 2013

    Mar 4, 2013
    88
    2
    16
    Male
    Florida
    Okay thanks both of you I just used my sdcard instead and it worked. also in Aroma which do i choose tmobile verizon sprint?
     
  20. alexandroid5

    alexandroid5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    511
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    511
    225
    93
    Male
    Student
    Duncanville TX
    Sprint

    PS if you want the note 2 camera app check the galaxy s3 camera app in aroma, I guess its a typo by the developer
     
  21. RobDizz

    RobDizz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    88
    Joined:
    Mar 4, 2013

    Mar 4, 2013
    88
    2
    16
    Male
    Florida
    Aww I picked Verizon ._. damn
     
  22. alexandroid5

    alexandroid5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    511
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    511
    225
    93
    Male
    Student
    Duncanville TX
    Did it boot? Verizon might be okay since its also a CDMA phone
     
  23. RobDizz

    RobDizz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    88
    Joined:
    Mar 4, 2013

    Mar 4, 2013
    88
    2
    16
    Male
    Florida
    Aroma keeps freezing ._.
     
  24. alexandroid5

    alexandroid5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    511
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    511
    225
    93
    Male
    Student
    Duncanville TX
    Bad download?
     
  25. RobDizz

    RobDizz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    88
    Joined:
    Mar 4, 2013

    Mar 4, 2013
    88
    2
    16
    Male
    Florida
    Idk I finally got it to work, but i keep getting this error in my phone Unforunately the process.com android.phone has stopped.
     

Share This Page

Loading...