1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Mm

Discussion in 'Android Devices' started by Jandroi, May 17, 2016.

  1. Jandroi

    Jandroi Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    71
    Joined:
    Mar 8, 2016

    Mar 8, 2016
    71
    10
    28
    Male
    Can anyone post MM KDZ FOR METRO PCS STYLO PLEASE TANKS I apriciate it
     

    Advertisement

  2. DMedina559

    DMedina559 Android Enthusiast
    Rank:
     #205
    Points:
    78
    Posts:
    431
    Joined:
    Nov 9, 2012

    Nov 9, 2012
    431
    178
    78
    Male
    Android Enthusiast
    California
    Use the lollipop kdz and take the ota from there
     
  3. Jandroi

    Jandroi Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    71
    Joined:
    Mar 8, 2016

    Mar 8, 2016
    71
    10
    28
    Male
    I already tried that but when i check for system updates it dosent show me anything
     
  4. BrickHouse

    BrickHouse Well-Known Member
    Rank:
     #312
    Points:
    53
    Posts:
    115
    Joined:
    Dec 5, 2014

    Dec 5, 2014
    115
    28
    53
    Male
    If you're familiar with using "dialer codes" you could try this.

    ##873283# (UPDATE) (Forces an Update [Activation/PRL Update/Firmware upgrade])
     
  5. AP2FTW

    AP2FTW Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    579
    Joined:
    Nov 24, 2012

    Nov 24, 2012
    579
    260
    133
    all you have to do is punch that into the dialer right? you dont have to actually press the dial button correct? its been a while since i used a dialer code and i cant remember...i tried just entering them and nothing happens
     
  6. BrickHouse

    BrickHouse Well-Known Member
    Rank:
     #312
    Points:
    53
    Posts:
    115
    Joined:
    Dec 5, 2014

    Dec 5, 2014
    115
    28
    53
    Male
    Correct, if nothing happens then it doesn't work for your phone/carrier.
     
  7. Jandroi

    Jandroi Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    71
    Joined:
    Mar 8, 2016

    Mar 8, 2016
    71
    10
    28
    Male
    Does anyone know if i reflash my rom would that lock my bootloader up again im on MM TMOBILE KDZ ON METROPCS STTLO
     
  8. AP2FTW

    AP2FTW Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    579
    Joined:
    Nov 24, 2012

    Nov 24, 2012
    579
    260
    133
    i dont know but where did you get the mm tmobile kdz? got a link?
     
  9. Jandroi

    Jandroi Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    71
    Joined:
    Mar 8, 2016

    Mar 8, 2016
    71
    10
    28
    Male
  10. AP2FTW

    AP2FTW Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    579
    Joined:
    Nov 24, 2012

    Nov 24, 2012
    579
    260
    133
  11. Jandroi

    Jandroi Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    71
    Joined:
    Mar 8, 2016

    Mar 8, 2016
    71
    10
    28
    Male
    Its a flashable zip
     
  12. Jandroi

    Jandroi Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    71
    Joined:
    Mar 8, 2016

    Mar 8, 2016
    71
    10
    28
    Male
  13. Jandroi

    Jandroi Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    71
    Joined:
    Mar 8, 2016

    Mar 8, 2016
    71
    10
    28
    Male
    Flash this too this is the bootostock zip
     
  14. AP2FTW

    AP2FTW Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    579
    Joined:
    Nov 24, 2012

    Nov 24, 2012
    579
    260
    133
    oh thanks...any chance theres a link to a thread with instructions? sorry to be such a bother
     
  15. Jandroi

    Jandroi Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    71
    Joined:
    Mar 8, 2016

    Mar 8, 2016
    71
    10
    28
    Male
  16. Jandroi

    Jandroi Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    71
    Joined:
    Mar 8, 2016

    Mar 8, 2016
    71
    10
    28
    Male
    Proof
     

    Attached Files:

  17. tube517

    tube517 Android Expert
    Rank:
     #35
    Points:
    693
    Posts:
    3,958
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    3,958
    1,980
    693
    Male
    USA
    Those zip files are if your phone is rooted and you want to go back to stock. You can't flash those without a custom recovery (TWRP) and root.
     
  18. Jandroi

    Jandroi Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    71
    Joined:
    Mar 8, 2016

    Mar 8, 2016
    71
    10
    28
    Male
    Yes you return to stock but if you where on LP YOUR GONNA BE ON MM
     
  19. AP2FTW

    AP2FTW Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    579
    Joined:
    Nov 24, 2012

    Nov 24, 2012
    579
    260
    133
    yep i know...id have to root 5.1 again though, so im going to try and be patient and hope the damned metro ota comes through one of these days
    im just reading through the thread and theres a warning for metro users...do you know if thats an issue still?
     
  20. Jandroi

    Jandroi Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    71
    Joined:
    Mar 8, 2016

    Mar 8, 2016
    71
    10
    28
    Male
    It din't cause me any problems do it at your own risk bro GOOD LUCK DONT POINT FINGERS AT ME IF YOU MESS UP TANKS
     
Tags:

Share This Page

Loading...