1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Support Please help !!

Discussion in 'Android Devices' started by sonyxperia_p, Oct 15, 2012.

  1. sonyxperia_p

    sonyxperia_p New Member
    Thread Starter
    5

    Oct 15, 2012
    1
    0
    5
    Hi,
    I recently got the motherboard of my sony xperia p changed and the support ppl automatically upgraded it to 4.0 from 2.3.7

    The problem is that i took a backup with sony pc companion with 2.3.7 and it is not getting restored on 4.0 Moreover, android 4.0 sucks and i dont like it at all

    Someone, PLEASE help me to knwo how to go back to 2.3.7 as the company is not helping me at any cost.

    the worst customer care i have ever come across in my life....i really need to go back to 2.3.7

    any help would be greatly appreciated...!!

    thanks
     

    Advertisement

  2. NGD1

    NGD1 Well-Known Member
    123

    Sep 6, 2012
    754
    278
    123
    Senior computer repair technician
    Deland, FL
    if you can acquire a stock 2.3.7 ROM for your device its easy to restore it.
    have you tried searching the forums for it yet?
     
  3. Download a 2.3 ROM. Flash it with Flashtool. Simple as that!
     
  4. divij

    divij New Member
    6

    Dec 24, 2012
    4
    2
    6
    Male
    Student
    India
  5. alicemenezes

    alicemenezes Well-Known Member
    36

    The sony support centre will not agree to downgrade the phone. Why not..!! This leaves us to do it manually. How do use this Flashtool. Don't really know much about it.
     
  6. igorwright

    igorwright New Member
    5

    Jan 19, 2013
    3
    0
    5
    I removed the original video player of the galery by mistake. How can I restore it without
    reverse the phone to its original configuration! I dont want to do this because I already rooted the phone. Can anyone help me?

    I see the thumbnail of the video in the galery but cant play it! Only on downloaded players! :(
     
  7. igorwright

    igorwright New Member
    5

    Jan 19, 2013
    3
    0
    5
    People I installed the newest ROM of ICS and fixed my problem! ;)
     

Share This Page

Loading...