1. Download our Official Android App: Forums for Android!

quick/easily answered noob question

Discussion in 'Android Devices' started by jojo69, Dec 1, 2009.

  1. jojo69

    jojo69 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    23
    Joined:
    Nov 10, 2009

    Nov 10, 2009
    23
    0
    15
    So, I have openhome and droid used to ask me wiich one to show up when I click on the "home" button. one day, i decided to put the "regular home" as my default... and for the life of me i cannot find the stupid default option to set openhome as default home...

    I know I read it somewhere here but i cannot find it!

    Hopefully this will be a quick answer and someone has the answer!

    thanks in advance
     

    Advertisement

  2. vincentp

    vincentp Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,640
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    1,640
    59
    128
    Mortgage Underwriter
    Rochester, NY
    Go to Settings > Applications > Manage Application. Press the menu key and select Filter > All

    Now you can find the normal "Home" progam on the list. Click it and click the "Clear Defaults" button.

    Then press the home key again and voila, you get to choose.
     
  3. jsalimao

    jsalimao Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    36
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    36
    0
    15
    Download home switcher from the market place.
    I had the same problem and this worked great.
     

Share This Page

Loading...