1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Reload Captivate OS

Discussion in 'Android Devices' started by kbarsi, Aug 5, 2010.

  1. kbarsi

    kbarsi Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 20, 2010

    Jul 20, 2010
    4
    0
    5
    I had an iPhone 3g and I just bought the Captivate. I am having issues with it freezing and general hanging in apps occasionally. I need to force the close of apps too often. I rooted the phone but don't think that should have caused these issues.

    Is there a way to reinstall the os? Not just resetting the defaults but reinstalling the software. I am thinking if I reload the os I might be able to resolve some of these issues.

    Does anyone have an option or information on how to do this?
     

    Advertisement

  2. NOSintake

    NOSintake Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    114
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    114
    4
    36
  3. askpcguy

    askpcguy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    142
    Joined:
    Aug 3, 2010

    Aug 3, 2010
    142
    8
    56
    Has anyone tried that One click odin restore? I think I deleted Gtalk from my Captivate now the Marketplace will not download anything.
     
  4. llessur

    llessur Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    33
    Joined:
    Jul 18, 2010

    Jul 18, 2010
    33
    0
    15
  5. llessur

    llessur Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    33
    Joined:
    Jul 18, 2010

    Jul 18, 2010
    33
    0
    15
    Ohh BTW. The version I posted also gets rid of the ATT apps. So this might also be a plus for you. :)
     
  6. askpcguy

    askpcguy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    142
    Joined:
    Aug 3, 2010

    Aug 3, 2010
    142
    8
    56
    It worked for me, I had to get the timing down of when to let go of the power button to get into download mode. Once I got that, the re-flash finished and I got my phone to download from the market place again. I hate the dependancy on gtalk for the market place.

    About the Froyo rom, I think I'll wait a bit to see how it goes for other people.

    Thanks!
     
  7. llessur

    llessur Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    33
    Joined:
    Jul 18, 2010

    Jul 18, 2010
    33
    0
    15
    Sorry, I should have clarified. I used the I9000 rom with the Captivate kernel, which is still 2.1. I'm not doing 2.2 yet either. Too many bugs with that. Glad u got it going!
     

Share This Page

Loading...