1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Stuck on the "S" screen when booting

Discussion in 'Android Devices' started by jonnycat74, Feb 14, 2011.

  1. jonnycat74

    jonnycat74 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Oct 11, 2010

    Oct 11, 2010
    7
    0
    5
    My captivate won't fully boot anymore. I've tried the reinstall packages in the recovery menu with no luck. I've also tried the delete cache data. Still the same result. I sadly have phone numbers in the phone memory I need badly. Any advice? Thanks in advance!
     

    Advertisement

  2. jetpuck73

    jetpuck73 Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    83
    Joined:
    Jan 20, 2011

    Jan 20, 2011
    83
    4
    36
    Trenton, MI.
    Go into download mode and reflash a stock firmware via ODIN.
     
  3. jonnycat74

    jonnycat74 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Oct 11, 2010

    Oct 11, 2010
    7
    0
    5
    Is there any way to reflash without loosing the phone numbers?
     
  4. iffrett

    iffrett Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    210
    Joined:
    Nov 30, 2010

    Nov 30, 2010
    210
    14
    38
    Engineering Student
    Toronto, Canada
    the phone numbers should be synced to your google account unless you saved them to your sim card...then it should be there?
     
  5. jonnycat74

    jonnycat74 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Oct 11, 2010

    Oct 11, 2010
    7
    0
    5
    They didn't sync with google...and most of the numbers were saved to the phone memory because I was running out of space on the sim. Oh well. Lesson learned... :(
     
  6. iffrett

    iffrett Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    210
    Joined:
    Nov 30, 2010

    Nov 30, 2010
    210
    14
    38
    Engineering Student
    Toronto, Canada
    why didnt they sync with google?
     
  7. jonnycat74

    jonnycat74 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Oct 11, 2010

    Oct 11, 2010
    7
    0
    5
    I'm not sure what happened with the syncing....
    However...I can't get the phone into download mode by holding the vol up and down plus power until the att screen comes on.
    I CAN get it into recovery mode but not sure what to do from there.
    I downloaded odin and try plugging it in when in recovery mode but odin doesn't recognize the phone. Any suggestions?
     
  8. jonnycat74

    jonnycat74 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Oct 11, 2010

    Oct 11, 2010
    7
    0
    5
    UPDATE...got the phone into download mode. I was using an aftermarket usb cord that wouldn't work. Tried the one that came with the captivate and now it works. Gonna try cognition now.
     
  9. SuFuCru

    SuFuCru Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    75
    Joined:
    Feb 1, 2011

    Feb 1, 2011
    75
    7
    16
    My phone started doing this too. I don't have a custom ROM or anything, just rooted. And I started sideloading apps with the SWM. When I turn the phone on, it'll stay stuck on the Galaxy S screen, but I can get past it by hitting the power button. It'll go to the home screen like nothing is wrong. Weird.
     

Share This Page

Loading...