1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support TB and Connecting to Computer Problems....

Discussion in 'Android Devices' started by Familyguy1, Mar 25, 2011.

  1. Familyguy1

    Familyguy1 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    580
    Joined:
    May 9, 2010

    May 9, 2010
    580
    21
    63
    Gallatin, TN
    So everytime that I go to connect my TB to the computer via usb, it freezes my computer up. I have HTC Sync installed. When I connect to my computer, what option should I choose? If I choose a different one, it does not matter, the computer is still frozen. It freezes up the computer to where I have to do a hard restart and its really starting to piss me off.... :mad: I also chose the HTC sync option and it searches my computer for it even though I have I installed and running when I connect the USB!!

    I am running Windows 7 64-bit.

    Help, please!! :(
     

    Advertisement

  2. Familyguy1

    Familyguy1 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    580
    Joined:
    May 9, 2010

    May 9, 2010
    580
    21
    63
    Gallatin, TN
    bump. Please help!!
     
  3. clos1084

    clos1084 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    187
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    187
    8
    56
    Accountant and Best Buy Mobile
    Wilmington, DE
    What are trying to do?

    Uninstall HTC Sync on your pc. When you plug it in, on your phone set it as a disk drive
     
  4. Familyguy1

    Familyguy1 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    580
    Joined:
    May 9, 2010

    May 9, 2010
    580
    21
    63
    Gallatin, TN
    I have done that, but it freezes up regardeless...

    I want to add music to the SD card... and custom skins etc.

    I set it as disk drive. It came up with the menu asking what I want to do and I click open folder to explore files and the it freezes up.
     
  5. Familyguy1

    Familyguy1 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    580
    Joined:
    May 9, 2010

    May 9, 2010
    580
    21
    63
    Gallatin, TN
    Anymore input? I dont know why this is happening...!!!!!!!!!!!!
     
  6. DRUNKENMASTER

    DRUNKENMASTER Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Mar 24, 2011

    Mar 24, 2011
    13
    0
    15
    I had this problem too. I thought my computer was freezing up so I just let it sit for about ten minutes and I was able to access everything. Just be patient.
     
  7. ERLoft

    ERLoft Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Mar 21, 2011

    Mar 21, 2011
    5
    0
    5
    San Diego
    I wish I had an answer for you, but I can say I've had no problems with my phone connecting to my Win7 64bit machine. I installed the Verizon drivers from the 'CD' drive and skipped the rest, save for DoubleTwist with AirSync...
     
  8. Familyguy1

    Familyguy1 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    580
    Joined:
    May 9, 2010

    May 9, 2010
    580
    21
    63
    Gallatin, TN
    Verizon Drivers? Oh you mean when you first connect it and it comes up with that screen that says "x driver is installed" and "x is not", etc?

    Ill let it sit for a bit.. thanks!


    Edit: letting it sit did not work either
     
  9. TxGoat

    TxGoat Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Do you have an antivirus installed? If you have Norton or McAfee especially, try disabling and then try connecting. McAfee and Norton are 'deh debil'.
     
  10. Familyguy1

    Familyguy1 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    580
    Joined:
    May 9, 2010

    May 9, 2010
    580
    21
    63
    Gallatin, TN
    Aha! Thats it...odd about Avast! though....anyway. So I "Sync" to HTC Sync yet it does not sync..is it because the TB is not supported?

    Im still kicking myself that I never thought of it...
     
  11. TxGoat

    TxGoat Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    I should put my Paypal account as a sig considering how many times I've helped people on here.... :p


    Last I heard, some of the features like the HTC Sync, etc aren't released to work with the TB. Maybe Verizon should've delayed this thing another 2-3 months.....;)
     

Share This Page

Loading...