1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Titanium Backup

Discussion in 'Android Devices' started by Sokudo Ningyou, Jun 1, 2011.

  1. Sokudo Ningyou

    Sokudo Ningyou Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    220
    Joined:
    Dec 8, 2010

    Dec 8, 2010
    220
    9
    36
    Female
    SE Wisconsin
    I want to do my last big backup before I wipe and go to GB. But when I click on Backup all user apps + data (since I just want to get it all now, then selectively restore later), it's only showing me 25 apps, and I KNOW I have more than that installed. Is it telling me only 25 apps actually have settings that need backing up and that the rest don't have settings like that?
     

    Advertisement

  2. Aggie12

    Aggie12 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,682
    Joined:
    Jul 19, 2010

    Jul 19, 2010
    1,682
    429
    163
    student
    Planet Earth
    The 25 doesn't include the system apps in your app drawer, only ones you've personally installed. On the apps screen in TiBu under the backup/restore tab hit menu and then refresh apps list and see what that does.
     
  3. Sokudo Ningyou

    Sokudo Ningyou Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    220
    Joined:
    Dec 8, 2010

    Dec 8, 2010
    220
    9
    36
    Female
    SE Wisconsin

    That was why I asked. Because I know I've installed more than 25 apps. Looking at the list, I don't see any of the games I've installed, or quite a few other things. Refreshing does nothing. I'm just a bit puzzled. Really, all I'm worried about is backing up my games data, because most of my other apps I don't mind if I lose the settings, and some of them I want to be wiped anyway. Plenty of them save their settings to the SD card, though; is that maybe why Titanium doesn't bother backing them up?
     
  4. Aggie12

    Aggie12 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,682
    Joined:
    Jul 19, 2010

    Jul 19, 2010
    1,682
    429
    163
    student
    Planet Earth
    Hmm. Maybe try clearing the TiBu data in settings/applications/manage apps. Force close it then re-open it. That's just weird. Under the backup/restore do you see them there? like not in batch mode>
     
  5. Sokudo Ningyou

    Sokudo Ningyou Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    220
    Joined:
    Dec 8, 2010

    Dec 8, 2010
    220
    9
    36
    Female
    SE Wisconsin

    No, looks like only 25 listed there too. Huh.

    Wait, I figured it out. Somehow I had the filters set to Only User apps. (Though that's still weird, I know I have more than 25 installed!) Clicking All brings up 155. And...still missing quite a lot of apps I've installed. Ok. Stumped. Guess I'll try clearing the data.

    EDIT: I just uninstalled then reinstalled, and that fixed it. And almost doubled the amount of listed apps. I can't imagine what went wrong originally.
     

Share This Page

Loading...