1. Download our Official Android App: Forums for Android!
  2. We apologize for the disruption in email services! They are sending out now, but there is a backlog, so it may take a little time to catch up.

Support What codecs are required by KIES?

Discussion in 'Android Devices' started by Matrix Leader, Aug 30, 2012.

  1. Matrix Leader

    Matrix Leader Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    337
    Joined:
    Jul 26, 2012

    Jul 26, 2012
    337
    22
    38
    Lifestyle Manager
    Dubai, UAE
    I have ffdshow, LAV, madVR, Haali Matroska Media Splitter installed

    But when I click on the pictures or videos tab in KIES, it prompts me to isntall MYCodecPack Beta

    I don't want to install such an unknown codec pack but I would like to know what codec is required by KIES that it is not finding and thus prompting me to install some weird codec pack?
     

    Advertisement

  2. Matrix Leader

    Matrix Leader Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    337
    Joined:
    Jul 26, 2012

    Jul 26, 2012
    337
    22
    38
    Lifestyle Manager
    Dubai, UAE
    2 days and not a reply?? :rolleyes:
     
  3. Matrix Leader

    Matrix Leader Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    337
    Joined:
    Jul 26, 2012

    Jul 26, 2012
    337
    22
    38
    Lifestyle Manager
    Dubai, UAE
  4. Szadzik

    Szadzik Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    5,413
    Joined:
    Feb 15, 2010

    Feb 15, 2010
    5,413
    715
    223
    Male
    FAS Admin
    No codecs or drivers are required for KIES. KIES installs everything you need to connect your phone.
     
  5. SUroot

    SUroot Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    1,123
    Posts:
    23,925
    Joined:
    May 25, 2010

    May 25, 2010
    23,925
    5,304
    1,123
    UK Technical Lead; Desktop Support
    Riddlesden, West Yorkshire, UK
    No one uses kies, so no one knows ;)
     
  6. Matrix Leader

    Matrix Leader Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    337
    Joined:
    Jul 26, 2012

    Jul 26, 2012
    337
    22
    38
    Lifestyle Manager
    Dubai, UAE
    Seriously? So what's this? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

    [​IMG]

    You probably have the codecs installed that's why you never saw that pop up but don't assume! :rolleyes::mad:
     
  7. Szadzik

    Szadzik Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    5,413
    Joined:
    Feb 15, 2010

    Feb 15, 2010
    5,413
    715
    223
    Male
    FAS Admin
    Never seen that as I do not transfer music or videos to the phone using KIES and I do not manage my muic or videos using KIES, there is no need for ANY synchronizations software on Android. Backup, update software yes, but not syncing.
     
    Matrix Leader likes this.

Share This Page

Loading...