1. Download our Official Android App: Forums for Android!

already on 2.2

Discussion in 'Android Devices' started by jaybo1973, Aug 31, 2010.

  1. jaybo1973

    jaybo1973 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    868
    Joined:
    Aug 27, 2010

    Aug 27, 2010
    868
    15
    63
    Nottinghamshire
    Hi all

    Starting to find my way round the phone now :) Whilst looking in software information, I found that I am already running 2.2. Brand new phone, unbranded. Switched on for first time yesterday. I can only assume that the android updated itself when it was first switched on?
     

    Advertisement

  2. anoniemouse

    anoniemouse Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    153
    Posts:
    1,514
    Joined:
    Jul 3, 2010

    Jul 3, 2010
    1,514
    237
    153
    Button Moon
    It was more than likely supplied with 2.2 already on the phone
     
  3. jaybo1973

    jaybo1973 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    868
    Joined:
    Aug 27, 2010

    Aug 27, 2010
    868
    15
    63
    Nottinghamshire
    Really? I thought it came with 2.1? Cool either way!
     
  4. SUroot

    SUroot Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    1,123
    Posts:
    23,925
    Joined:
    May 25, 2010

    May 25, 2010
    23,925
    5,305
    1,123
    UK Technical Lead; Desktop Support
    Riddlesden, West Yorkshire, UK
    Only the older ones. Once HTC had the 2.2 version ready with Sense, it was sent out as stock on new phones.
     
Tags:

Share This Page

Loading...