1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Clock problem?

Discussion in 'Android Devices' started by grm3, Nov 30, 2010.

  1. grm3

    grm3 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Oct 15, 2010

    Oct 15, 2010
    7
    0
    5
    Anyone notice any problem with their clock? I've noticed several times that the time on my Fascinate was off anywhere from 5 to 30 minutes even though it's set to Automatic. I can turn off Automatic and set it manually, but then I put it back on Automatic and it goes back to the same incorrect time. If I reset the connection to the network (i.e. turn on airplane mode then turn it off), it sets to the correct time.
     

    Advertisement

  2. skd02

    skd02 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    82
    Joined:
    Oct 11, 2010

    Oct 11, 2010
    82
    11
    18
    Not sure if its related... But I had the same issued with my Blackberry (on Verizon) before i switched to the fascinate. I wonder if it is a network thing.

    Currently I have had no issue with the clock on the fascinate but I will keep an eye on it.
     
  3. nitsuj17

    nitsuj17 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    4,648
    Joined:
    Aug 16, 2010

    Aug 16, 2010
    4,648
    654
    213
    NJ
    i also used to have problems with it being off on my various bb's...havent noticed it here
     
  4. OfTheDamned

    OfTheDamned The Friendly Undead
    Rank:
    None
    Points:
    813
    Posts:
    9,692
    Joined:
    Oct 29, 2009

    Oct 29, 2009
    9,692
    8,365
    813
    Right Behind You
    If you have it set to Automatic then it is a network problem and not a phone problem.
     

Share This Page

Loading...