1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Google maps search broken since update for anyone else?

Discussion in 'Android Apps & Games' started by Tangent, Mar 3, 2011.

  1. Tangent

    Tangent Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    515
    Joined:
    Jun 20, 2010

    Jun 20, 2010
    515
    91
    98
    The search function doesn't do anything on Google Maps since today's update on my myTouch Slide. The screen just blinks briefly... I uninstalled the updates and it works again, but once I let it update it's broken again. Is this happening to anyone else?
     

    Advertisement

  2. thrawn86

    thrawn86 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    512
    Joined:
    Aug 3, 2010

    Aug 3, 2010
    512
    33
    68
    Miranda
    hm nope. I just used the search to find something, in fact.
     
  3. XploretheWorld

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Mar 4, 2011

    Mar 4, 2011
    2
    0
    5
    Same thing happened to me when I upgraded to google maps 5.2.0. I no longer get search results when searching on the map. I'm using a rooted mytouch slide with cyanogen 6.1.1.
     
  4. pwabbit

    pwabbit Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    502
    Joined:
    Oct 19, 2009

    Oct 19, 2009
    502
    60
    78
    Maps 5.2.0 seems to search fine on my Evo using CM7. Maybe removing the update and reinstalling it will help.
     
  5. rdesbris2

    rdesbris2 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    38
    Joined:
    Sep 1, 2010

    Sep 1, 2010
    38
    4
    16
    I have the same problem on my Droid Pro
     
  6. XploretheWorld

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Mar 4, 2011

    Mar 4, 2011
    2
    0
    5
    I uninstalled the update and reverted back to 4.5.1 and the search works. I did a fresh update by powering down phone and restarting. Updated again using the market and the search still didn't work. No results were shown on the screen. Oh well for now.
     
  7. Howdie!

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    61
    Joined:
    Feb 25, 2011

    Feb 25, 2011
    61
    2
    16
    How do you remove just the update and not the app? But anyway, I would rather uninstall the whole app, then switch the phone off and on, and then reinstall the app afresh from the Market.
    See if that works.
     
  8. Tangent

    Tangent Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    515
    Joined:
    Jun 20, 2010

    Jun 20, 2010
    515
    91
    98
    Well, I've uninstalled the updates, restarted, and reinstalled them and search is still broken with the most current update...
     
  9. Howdie!

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    61
    Joined:
    Feb 25, 2011

    Feb 25, 2011
    61
    2
    16
  10. Darkseas

    Darkseas Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    212
    Joined:
    Jan 10, 2011

    Jan 10, 2011
    212
    25
    43
    I also had this problem, and I also removed the update to make it work again.

    Uninstalling the update can be done via

    Settings>Applications>Manage Settings>Google Maps.

    I wasn't aware you could uninstall just an update either. I looked at a bunch of other apps, and Google Maps is the only one I found that offers that capability.

    My Maps app didn't offer an upgrade, but allowed me to do it once I had searched for it in the market. I wonder if it only works with froyo, or whether Google knows there's a problem?
     
  11. Tangent

    Tangent Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    515
    Joined:
    Jun 20, 2010

    Jun 20, 2010
    515
    91
    98
    Search is fixed with today's update. :)
     
  12. Darkseas

    Darkseas Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    212
    Joined:
    Jan 10, 2011

    Jan 10, 2011
    212
    25
    43
    Yes it is. New version is 5.2.1
     

Share This Page

Loading...